Εξι σερί ματς χωρίς να δεχθεί γκολ, έξι αγώνες που κάθεται στα δοκάρια ο «δίμετρος» Αλέξανδρος Πασχαλάκης.

Θα αναφωνήσει κάποιος «σύμπτωση», αλλά δεν παύει να μιλάμε για ένα υπαρκτό γεγονός. Ο ΠΑΟΚ χτίζει σερί έχοντας ως βάση την καλή του άμυνα και άλλωστε με τον ρουμάνο κόουτς Λουτσέσκου αυτό έρχεται ως φυσικό επόμενο.

Ας είμαστε ρεαλιστές: στο χθεσινό άνετο 3-0 επί του Απόλλωνα δεν χρειάστηκε στην Τούμπα να κάνουν τίποτα το εξτρά. Τα απολύτως απαραίτητα αρκούσαν και με το παραπάνω. Ο Μακ θυμήθηκε τη σβελτάδα του στον χώρο και αξιοποίησε λάθος πάσα αντιπάλου, ο Πέλκας επιβεβαίωσε πως είναι εξαιρετικός δεξιοτέχνης και ο Πρίγιοβιτς θύμισε σε όλους ότι στα εντός έδρας παιχνίδια είναι άκρως αποτελεσματικός. Η συνέχεια αναμένεται με ενδιαφέρον. Κυρίως γιατί ο ΠΑΟΚ (που ξεκόλλησε βαθμολογικά από την ΑΕΚ) έχει τα ντέρμπι, που εν πολλοίς θα κρίνουν τον τίτλο, στο σπίτι του. Μέχρι τότε όμως έχουμε καιρό και αρκετά ίσως διαφοροποιηθούν.

Σε κάθε περίπτωση πάντως στο εγγύς μέλλον θα δούμε αν οι νίκες αυτές, που προσδίδουν ηθικό στην ομάδα, αρκούν και φυσικά αν επιβεβαιωθεί ο Γιώργος Παράσχος του Απόλλωνα που μετά την ήττα της ομάδας του έσπευσε να ευχηθεί «να κατακτήσει τον τίτλο ο ΠΑΟΚ».