Την Κυριακή ήταν (για μια ακόμα φορά) ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού, αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια. Οι Πράσινοι καίγονται για λεφτά και ο Λούκας Βιγιαφάνιες βρίσκεται πολύ κοντά στο να γίνει συμπαίκτης με τους Μανιάτη και Τζαβέλλα στην Αλάνιασπορ.

Οι Τούρκοι ανέβασαν την προσφορά τους κοντά στο 1.000.000 ευρώ (το οποίο θέλει ο Παναθηναϊκός) και ο αργεντινός άσος είναι διατεθειμένος να συμπληρώσει αν χρειαστεί κάποια χρήματα, μειώνοντας αυτά που πρόκειται να πάρει από τους Τούρκους για να κλείσει το ντιλ.

Μια εξαιρετική μέρα για τους Πράσινους, που «ξεφορτώθηκαν» και με το μικρότερο δυνατό κόστος τον Αντρές Τσάβες. Ο «Κομαντάντε», που δεν γύρισε ποτέ από την άδεια που είχε πάρει, πωλήθηκε στην Ουρακάν με τη σύμφωνη γνώμη και της Μπόκα Τζούνιορς, με τον Παναθηναϊκό να γλιτώνει και το πιο ακριβό συμβόλαιο (750.000 ευρώ) που είχε φέτος.

Από εκεί και πέρα, σήμερα είναι μια άλλη μέρα και μπορεί ο Παναθηναϊκός να μην παίζει στο Κύπελλο (έπεσε θύμα έκπληξης από τη Λαμία), έχει όμως να δώσει… αγώνες σε προσφυγές παικτών του, που αναμένεται να εκδικαστούν.