Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Λούκας Βιγιαφάνιες στην Αλάνιασπορ, με τον παίκτη να πιέζει και από την πλευρά του τούς Τούρκους να τελειώσουν την υπόθεση. Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί, αν και αυτή τη στιγμή με την προσφορά της Αλάνιασπορ να έχει αγγίξει το 1.000.000 και με τον Αργεντινό να είναι διατεθειμένος να χαρίσει τα δικά του οφειλόμενα, το κέρδος για τους Πράσινους αγγίζει το 1,2 εκατ. ευρώ.

Μέχρι το Σάββατο αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί και η μεταγραφή του Χουλτ στη Νότιγχαμ, από την οποία οι Πράσινοι αναμένεται να πάρουν περί τις 350.000 ευρώ. Με αφορμή και την τελευταία υπόθεση η Παναθηναϊκή Συμμαχία κατηγόρησε μεταξύ άλλων τον Γιάννη Αλαφούζο ότι προσπαθεί να κάνει τον Παναθηναϊκό παράρτημα του Ολυμπιακού.

Στο μεταξύ, το απόλυτο (5/5 αναβολές) πέτυχε χθες ο Παναθηναϊκός σε εκδικάσεις προσφυγών, παίρνοντας παράταση δύο εβδομάδων στις υποθέσεις των Εσιέν, Λέτο, Τοτσέ, Τελάντερ και Ταυλαρίδη.

Αυτό ήταν και το καλύτερο σενάριο για τους Πράσινους, που γλίτωσαν στην παρούσα φάση τον πιθανό κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών, ενώ όταν εκδικαστούν στις αρχές Φεβρουαρίου οι υποθέσεις θα έχουν εισρεύσει χρήματα στα ταμεία του συλλόγου από πωλήσεις.