Στη διάθεση του Όσκαρ Γκαρθία για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Αστέρα στην Τρίπολη τέθηκε ο Οτζίτζα Οφόε. Ο Βέλγος μέσος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού για πρώτη φορά μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, καθώς ταλαιπωρήθηκε για περίπου τρεις εβδομάδες από θλάση στο δικέφαλο, και λογικά θα βρίσκεται στη 18άδα και ενδέχεται να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής, ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα.

Αντίθετα, εκτός πλάνων παραμένει ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος δεν έχει επανέλθει απόλυτα μετά τον τραυματισμό του, ενώ ο Καρσελά έμεινε εκτός αποστολής, έστω κι αν εδώ και μερικές ημέρες έχει αρχίσει εκ νέου προπονήσεις με την πρώτη ομάδα. Στην Αθήνα θα μείνει και ο Χατζισαφί, με τον Κούτρη να κρατάει πιθανότατα τη θέση του στο αριστερό άκρο της άμυνας, μιας και ο τραυματισμός του στα τελευταία λεπτά του αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΚ αποδείχθηκε επιπόλαιος.

Στην αποστολή των «ερυθρολεύκων» για την Τρίπολη συμπεριλήφθηκαν οι Χουτεσιώτης, Ίβουσιτς, Προτό, Μποτία, Κούτρης, Ένγκελς, Νικολάου, Σισέ, Φιγκέιρας, Ρομαό, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Οτζίτζα, Μάριν, Ζιλέ, Ανδρούτσος, Πάρντο, Τζούρτζεβιτς, Μιραλάς, Ανσαριφάρντ, Σεμπά.