Ούτε εδώ. Στη Ριζούπολη, που ήταν κάτι σαν το δεύτερο σπίτι του με θριαμβευτικές νίκες, ο Παναθηναϊκός τρόμαξε στο φινάλε να πάρει το 0-0, παραμένοντας χωρίς νίκη μακριά από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Σε ένα γήπεδο όπου ανήμερα του Αϊ-Γιαννιού το 1990 συστηνόταν στο κοινό ο μεγαλύτερος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου, Κριστόφ Βαζέχα, ενώ στο ίδιο γήπεδο οκτώ χρόνια μετά (24/1/1998) συμπλήρωνε τα 181 γκολ και ξεπερνούσε τον μεγάλο Αντώνη Αντωνιάδη στην κορυφή της πυραμίδας των αρχισκόρερ του Τριφυλλιού, σταματώντας τελικά στον αριθμό 288 (σε όλες τις διοργανώσεις).

Και διηγώντας τα να κλαις για τους παλαιότερους φίλους του Παναθηναϊκού, που βλέπουν σήμερα την ομάδα τους να έχει μετατραπεί –από τη διοίκηση του Γιάννη Αλαφούζου –σε μια ομάδα μεσαίας κατηγορίας, που δεν κινδυνεύει μεν με (αγωνιστικό) υποβιβασμό, αλλά και από την άλλη δεν έχει κάποιο όραμα πέρα από το να βγει όπως όπως η χρονιά.

Εχοντας μείνει από νωρίς εκτός Κυπέλλου και ακόμα πιο νωρίς εκτός Ευρώπης, ο Παναθηναϊκός έχει πλέον μια εικόνα που προκαλεί θλίψη ακόμα και στους αντιπάλους του.

«Είναι λυπηρό που ένας τόσο μεγάλος σύλλογος αντιμετωπίζει αυτά τα προβλήματα. Βλέπει όλη η Ελλάδα το κατάντημα του Παναθηναϊκού. Μακάρι να βρεθεί ένας επενδυτής για να τον ξαναφέρει στον δρόμο των επιτυχιών. Χαρά στο κουράγιο των ανθρώπων που έμειναν να δουλεύουν υπό τέτοιες συνθήκες» είπε με νόημα ο τεχνικός του Απόλλωνα Γιώργος Παράσχος.