Ζωσιμάδες (με Γιάννινα), Πανθεσσαλικό (με Λάρισα), Γεώργιος Καραϊσκάκης (με Ολυμπιακό), ΟΑΚΑ (με ΑΕΚ) και Νέα Σμύρνη (με Πανιώνιο).

Αυτές οι πέντε τοποθεσίες είναι που απομένουν να επισκεφτεί ο Παναθηναϊκός στις εναπομείνασες 11 αγωνιστικές του πρωταθλήματος ψάχνοντας ένα «διπλό» για να μην τον γράψει (αρνητικά) η Ιστορία. Μετά την αποτυχία να νικήσει (0-0) και στη Ριζούπολη τον αδύναμο και εκ των ουραγών Απόλλωνα, η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη κινδυνεύει πλέον σοβαρά να μείνει για πρώτη φορά στην ιστορία της για ένα ολόκληρο πρωτάθλημα χωρίς νίκη μακριά από την έδρα της!

Οι έδρες στις οποίες έχει να παίξει το (αποδυναμωμένο καθημερινά) Τριφύλλι είναι σαφώς πιο δύσκολες από τη φιλόξενη (και με 1.000 οπαδούς του) Ριζούπολη.

«Επιτέλους δεν φάγαμε γκολ εκτός έδρας» τόνισε ο Μαρινος Ουζουνίδης, που τα έχει δει όλα και παρ’ όλα αυτά κάνει ιώβεια υπομονή και προσπαθεί να βρει και κάτι θετικό για την ομάδα του.

Και όταν δεν δέχεται (ύστερα από 21 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις από εκείνη τη νίκη με 1-0 πέρυσι στην Τρίπολη με τον Αστέρα) γκολ μακριά από την έδρα του είναι κάτι απ’ όπου μπορεί να πιαστείς. «Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια, δεν είναι εύκολο να βλέπουν αυτά τα πράγματα. Παραμονές αγώνα να έχουμε δράματα, χαιρετούρες. Μόνο χαιρετάμε, δεν βλέπουμε κανέναν να έρχεται. Εφυγαν παίκτες, δοκιμάζαμε άλλα πράγματα μέχρι την Τετάρτη, αλλά με τις αποχωρήσεις δοκιμάσαμε άλλα, δεν είναι εύκολο, πρέπει να βρεθούμε ξανά. Να αλλάξουμε ξανά την ομάδα μας, να μπούμε σε άλλο στυλ» τόνισε σαφώς προβληματισμένος ο τεχνικός του Παναθηναϊκού που είδε την ομάδα του να κάνει (και να χάνει) ουσιαστικά μια κλασική ευκαιρία το τετ α τετ του Αλτμαν στο 11′ που εξουδετέρωσε ο Τσόβιτς. Διότι κατά τα άλλα μάλλον ο Απόλλωνας έφυγε πιο στενοχωρημένος από το γήπεδο που δεν μπόρεσε να πάρει το πολύτιμο τρίποντο στην προσπάθεια που κάνει για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Και θα μπορούσε να το είχε πράξει, εάν ήταν πιο προσεκτικός ο Ελμπάζ. Ο ισραηλινός επιθετικός νικήθηκε από τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού (και το δοκάρι) στο 9′ και να πέταξε στα… πουλιά το τετ α τετ με τον Βλαχοδήμο μετά το λάθος του Οικονόμου στο 74′.

Επίσης θα το έκανε αν ο διαιτητής Βάτσιος έδινε το πέναλτι για το οποίο διαμαρτυρήθηκε έντονα ο Απόλλωνας στο 89′. Ο Ινσούα απομάκρυνε την μπάλα με το κεφάλι και αυτή βρήκε στη συνέχεια στο απλωμένο χέρι του αλλά ο ρέφερι έκρινε ότι δεν υπάρχει πρόθεση. Με τη διαφορά ότι ο Ινσούα πήδηξε στο αέρα και με τα δύο χέρια απλωμένα, δίνοντας δικαίωμα.

Απόλλων Σμύρνης: Τσόβιτς, Στάθης, Ζησόπουλος, Μπαρτολίνι, Κούρος (39′ Χουάρες), Παπάζογλου, Κονέ, Τσουκαλάς (62′ Μενδρινός), Αλμπάνης, Ελμπάζ, Ντεβέσα (75′ Ανιέτε).

Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Ινσούα, Τζανδάρης (90′ Πίσπας), Κουρμπέλης, Λουντ, Χατζηγιοβάνης (80′ Κουντουριώτης), Αλτμαν (75′ Στάικος), Δώνης.