Αρνητική τροπή πήρε η υπόθεση του Βολκάν Σεν για την ΑΕΚ, καθώς η τελική πρόταση της Ενωσης προς την Τραμπζονσπόρ και τον παίκτη απορρίφθηκε, με τον τούρκο εξτρέμ να οδεύει προς την Αλ Αχλί και τα Αραβικά Εμιράτα. Η εν λόγω εξέλιξη φέρνει έτσι την ΑΕΚ σε άλλες λύσεις για την ενίσχυση των άκρων, για τις οποίες ωστόσο έχει ελάχιστο χρόνο στη διάθεσή της, μιας και αύριο τελειώνει η μεταγραφική περίοδος.

Η ΑΕΚ θα κάνει από σήμερα την τελική της προσπάθεια για την απόκτηση ενός εξτρέμ, όμως με τα δεδομένα που διαμορφώθηκαν γύρω από το θέμα του Σεν, δεν είναι βέβαιο πως υπάρχει το περιθώριο για κάποια κίνηση. Αφού η Ενωση είχε ρίξει όλο το βάρος στην περίπτωση του τούρκου άσου, την οποία μέχρι και χθες το πρωί ήταν κοντά στο να ολοκληρώσει. Η πρόταση της Αλ Αχλί όμως έφερε την ανατροπή και τον Σεν μια «ανάσα» από την μετακίνησή του στην Αραβία.

n Επίσημες ανακοινώσεις και σημαντικές εξελίξεις αναμένονται το αργότερο μέχρι την Πέμπτη για το θέμα της «Αγια-Σοφιάς», καθώς οι πληροφορίες των «ΝΕΩΝ» θέλουν την ΑΕΚ να καταλήγει έως τότε στην εταιρεία που θα αναλάβει την κατασκευή του γηπέδου. Επειτα από αντιπροτάσεις που έγιναν τις τελευταίες ημέρες από τις ενδιαφερόμενες εταιρείες, φαίνεται πως υπάρχουν δύο που έχουν ξεχωρίσει και μία εξ αυτών θα επιλεγεί από την Ενωση.

Ολα δείχνουν λοιπόν ότι αύριο ή το αργότερο μεθαύριο το εν λόγω ζήτημα θα ολοκληρωθεί, με την ΑΕΚ να ανακοινώνει και επίσημα την εταιρεία που θα προχωρήσει το δεύτερο στάδιο του έργου. Ξεκινώντας αμέσως κιόλας τις εργασίες στη Νέα Φιλαδέλφεια, προκειμένου μέσα στον Φεβρουάριο να τοποθετηθούν στο οικόπεδο τα θεμέλια του νέου γηπέδου της Ενωσης.