Πολύ κοντά στην απόκτηση του Νίκλας Χουλτ βρίσκεται από χθες το βράδυ η ΑΕΚ, με την Ενωση να ανοίγει δίαυλο επικοινωνίας με τον Παναθηναϊκό προκειμένου να αποκτήσει με μεταγραφή τον σουηδό μπακ – χαφ. Η ΑΕΚ έχει ήδη βρει πεδίο συνεννόησης με την πλευρά του παίκτη και όλα δείχνουν πως κάτι αντίστοιχο θα επιτευχθεί και με τους Πράσινους, στους οποίους θα καταβληθεί σύμφωνα με τις πληροφορίες των «ΝΕΩΝ» ένα ποσό κοντά στις 300.000 ευρώ.

Ο Χουλτ έχει δείξει από την πλευρά του θετικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ και το όλο ζήτημα οδεύει προς ολοκλήρωση. Με την Ενωση να αποκτά εκτός απροόπτου τον σουηδό άσο και να ενισχύει έτσι την αριστερή πλευρά της σε σημαντικό βαθμό. Καθώς οι άνθρωποι της ΑΕΚ και δη ο Μανόλο Χιμένεθ εκτιμούν πως ο 27χρονος άσος μπορεί να αγωνιστεί τόσο στη θέση του Ελντερ Λόπες όσο και σε έναν πιο προωθημένο ρόλο. Καλύπτοντας δηλαδή αν χρειαστεί όλη την πτέρυγα μαζί με τον πορτογάλο αμυντικό.

Η υπόθεση του Χουλτ φαίνεται πως θα είναι και η τελευταία με την οποία θα ασχοληθεί η ΑΕΚ στη μεταγραφική περίοδο που ολοκληρώνεται σήμερα, καθώς οι προσπάθειες για την απόκτηση και ενός «καθαρού» εξτρέμ, έπεσαν στο κενό. Η Ενωση έκανε προσπάθεια για να κάνει δικό της μέχρι το καλοκαίρι τον Πορτογάλο Μπεμπέ της Εϊμπάρ, όμως δεν κατόρθωσε να έρθει σε συμφωνία με τον παίκτη και την ισπανική ομάδα και η υπόθεση εγκαταλείφθηκε οριστικά χθες αργά το βράδυ.