Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος κλείνει απόψε και ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να βρει τον αντικαταστάτη του Γκόικο Τσίμιροτ στη θέση του αμυντικού μέσου. Σήμερα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο 22χρονος βόσνιος κεντρικός αμυντικός της Σαράγεβο Μάρκο Μιχόγεβιτς, ένας ποδοσφαιριστής που θεωρείται από τα σημαντικά ταλέντα στη χώρα του. Ο ΠΑΟΚ έχει καλές σχέσεις με τη Σαράγεβο, καθώς από αυτή την ομάδα είχε αποκτήσει το 2015 τον Τσίμιροτ. Ο Μιχόγεβιτς μπορεί να αγωνιστεί και στη θέση του αμυντικού μέσου και θεωρείται μια καλή επένδυση. Το κόστος μπορεί να αγγίξει τα 500.000 ευρώ. Παράλληλα, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ εξετάζουν και άλλες δύο περιπτώσεις. Καταρχήν έχουν επαφές με τη Λέγκια Βαρσοβίας για τον 28χρονο Γάλλο Τιμπό Μουλέν, ο οποίος έχει αγωνιστεί επίσης και στις Καέν, Κλερμόν και Μπέβερεν. Μάλιστα, στη Λέγκια ήταν συμπαίκτης και με τον Πρίγιοβιτς. Η δεύτερη περίπτωση που εξετάζουν είναι ο 22χρονος Τόμας Σούσεκ της Σλάβια Πράγας, ένας υψηλόσωμος αμυντικός μέσος (1,92 μ.), ο οποίος είναι οκτώ φορές διεθνής.

Σε ό,τι αφορά τον Εβγέν Χατσερίδη, οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει συμφωνία η οποία αναμένεται να ενεργοποιηθεί το καλοκαίρι.

Στο μεταξύ, ενώ τελείωσε το θέμα με τον Κάρλος Ζαμπράνο (ανακοινώθηκε από την Ντιναμό Κιέβου), χάλασε ο δανεισμός του Εργκους Κάτσε στον ΑΠΟΕΛ λόγω των αντιδράσεων που υπήρξαν από τους οπαδούς της ομάδας. Ο Κάτσε ταξίδεψε στην Κύπρο για να ενταχθεί άμεσα στον ΑΠΟΕΛ, ωστόσο τελικά δεν υπέγραψε και επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη.