Ο Αρης έφυγε από τη Βέροια με το «διπλό» και απέκτησε διαφορά τριών βαθμών από τη δεύτερη Παναχαϊκή, η οποία έφερε 0-0 στη Σπάρτη. Ετσι, ο ΟΦΗ που υποδέχεται σήμερα την ΑΕ Καραϊσκάκης έχει την ευκαιρία με νίκη να πλησιάσει και πάλι στη δεύτερη θέση.

Ο Αρης σπατάλησε αρκετές φάσεις για γκολ στη Βέροια και χρειάστηκε… δεύτερη ευκαιρία ακόμα και στο πέναλτι (89′) που έκρινε το παιχνίδι. Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Γιαγκιόζης, απέκρουσε το σουτ του Διαμαντόπουλου, αλλά ο Πασάς πιο γρήγορος από τους αμυντικούς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι δύο ομάδες τέλειωσαν το ματς με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκαν οι Καντιμοίρης (73′), Δαμιανάκης (88′).

Ο Σωτήρης Αντωνίου αποτελεί παρελθόν για τα Τρίκαλα μετά το χτεσινό 0-0 με τον Αιγινιακό. Επίσης, ο προπονητής του Πανσερραϊκού Περικλής Αμανατίδης υπέβαλε την παραίτησή του μετά την εντός έδρας ήττα από τον Εργοτέλη. Η διοίκηση αρχικά έκανε δεκτή την παραίτηση, στη συνέχεια όμως με νέα ανακοίνωση εξέφρασε την αντίθεσή της σε αυτή, σημειώνοντας παράλληλα πως «θα υπάρξουν σύντομα εξελίξεις».

Στο μεταξύ, η Δόξα Δράμας (δεν αγωνίστηκε, καθώς ο Αχαρναϊκός έχει αποχωρήσει) ενισχύθηκε με τέσσερις ακόμα έμπειρους παίκτες: Βασίλη Βαλλιάνο, Γιώργο Γεωργιάδη, Μίλος Τζόκιτς και Αντώνη Καπνίδη.

Τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής: Δόξα Δράμας – Αχαρναϊκός 3-0 (α.α.), Απόλλων Πόντου – ΑΟΧ/Κισσαμικός 0-1, Αιγινιακός – Τρίκαλα 0-0, Παναιγιάλειος – Απόλλων Λάρισας 0-1, Αναγέννηση Καρδίτσας – Καλλιθέα 2-1, Πανσερραϊκός – Εργοτέλης 0-1, Σπάρτη – Παναχαϊκή 0-0, Βέροια – Αρης 0-1.