Ο Τιμπό Μουλέν και ο Μάρκο Μιχόγεβιτς είναι παίκτες του ΠΑΟΚ, καθώς ο Δικέφαλος του Βορρά ολοκλήρωσε την απόκτηση των δύο ποδοσφαιριστών την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου. Για να προλάβουν μάλιστα οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ τις χρονικές προθεσμίες, Μουλέν και Μιχόγεβιτς πέρασαν από ιατρικές εξετάσεις στην Αθήνα και πέταξαν για Θεσσαλονίκη αργά το απόγευμα.

Ο γάλλος μέσος που αποκτήθηκε από τη Λέγκια Βαρσοβίας και ο νεαρός βόσνιος στόπερ θα πραγματοποιήσουν σήμερα την πρώτη τους προπόνηση και θα έχουν την πρώτη γνωριμία με τους νέους συμπαίκτες τους.

Βέβαια πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι ο Μουλέν θα βρει στον ΠΑΟΚ έναν παλιό του γνώριμο, καθώς ο 28χρονος γάλλος μέσος ήταν συμπαίκτης με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στην ομάδα της Βαρσοβίας.

Ο Δικέφαλος ανακοίνωσε χθες την απόκτηση των δύο παικτών, με τον Μουλέν και τον Μιχόγεβιτς να υπογράφουν τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο ΠΑΟΚ προχώρησε στην απόκτηση του έμπειρου γάλλου μέσου από την πολωνική ομάδα, εντάσσοντας στο ρόστερ του έναν κεντρικό χαφ, ένα «οχτάρι» και όχι αμυντικό μέσο. Ο Μουλέν έχει πιο δημιουργικά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του και είναι σίγουρο ότι δεν πρόκειται για καθαρό κόφτη. Αυτό βέβαια σημαίνει πως δεν μπορεί να λογιστεί ως αντικαταστάτης του Τσίμιροτ, καθώς ο Βόσνιος που παραχωρήθηκε στη Σταντάρ Λιέγης ήταν καθαρός κόφτης.

Ο Λουτσέσκου γνωρίζει πως ο Μουλέν δεν είναι αμυντικό χαφ, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα έχει τις αρμοδιότητες που είχε ο Τσίμιροτ στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Στην Μπρέσια θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, καθώς αργά χθες το απόγευμα υπήρξε ανατροπή σκηνικού με τον νεαρό αμυντικό. Ενώ όλα έδειχναν πως ο παίκτης θα φορούσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού, η ιταλική ομάδα συμφώνησε με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ και ο Κωνσταντινίδης θα μετακομίσει στην Ιταλία. Μάλιστα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Δικέφαλος του Βορρά κράτησε 30% ποσοστό μεταπώλησης.