Κερδισμένος (έστω και αν θα μπορούσε να πάρει ακόμα περισσότερα στο φινάλε της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου) βγαίνει στη σούμα της τελευταίας ημέρας των μεταγραφών ο Παναθηναϊκός.

Ναι μεν δεν πουλήθηκε τελικά ο Κουρμπέλης, αλλά οι Πράσινοι πήραν πληρωμένους ώς το καλοκαίρι δύο παίκτες από τον ΠΑΟΚ, τον Μυστακίδη και τον Κάτσε!

Παράλληλα ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Νίκλας Χουλτ στην ΑΕΚ.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης λοιπόν παραμένει κάτοικος Αθηνών τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, κάτι που ήθελε διακαώς ο Μαρίνος Ουζουνίδης και αυτό είναι ένα μεγάλο αγωνιστικό κέρδος για την ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ πρόσφερε παίκτες και 1,5 εκατ. ευρώ, αλλά έμεινε στο… περίμενε για μια ακόμα φορά μετά τον Ροντρίγκο Μολέντο, αφού επιθυμία του παίκτη εάν φύγει, είναι να παίξει στο εξωτερικό.

Από Ιταλία μεριά ήταν το ενδιαφέρον (Σαμπντόρια) που δεν ολοκληρώθηκε, αλλά ο ατζέντης του παίκτη συνεχίζει κανονικά τις διαπραγματεύσεις για να κλείσει η συμφωνία από το καλοκαίρι.

Εάν αυτό επιτευχθεί θα είναι ίδια περίπτωση με του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, ο οποίος θα ταξιδέψει για την Πορτογαλία και την Μπενφίκα το καλοκαίρι, με τους Αετούς της Λισαβόνας να έχουν όμως ήδη δώσει μέρος των χρημάτων της μεταγραφής στον Παναθηναϊκό.

Οι Πράσινοι ζητούν ποσό κοντά στα 2 εκατ. ευρώ για τον Κουρμπέλη, που αν κλείσει θα πάρουν αρκετές χιλιάδες ευρώ μπροστά και θα έχουν και τον παίκτη ώς το καλοκαίρι. Αυτό είναι το ιδανικό σενάριο.

Στο μεταξύ, πρώτα ο ΠΑΟΚ (και μετά οι Πράσινοι) ανακοίνωσε τον δανεισμό των Γιάννη Μυστακίδη και Εργκούς Κάτσε στον Παναθηναϊκό μέχρι το καλοκαίρι, με τον πρώτο να επιστρέφει στην Τούμπα μετά και στον δεύτερο να έχει οψιόν αγοράς ο Παναθηναϊκός.

Στη Σταντάρ Λιέγης θα συνεχίσει την καριέρα του τον επόμενο ενάμιση χρόνο ο Γιώργος Κουτρουμπής, με τη βελγική ομάδα μάλιστα να τον καλωσορίζει –λίγο μετά την υπογραφή στο νέο του συμβόλαιο –με tweet γραμμένο στα ελληνικά.