Ο ΠΑΟΚ ήταν αποτελεσματικός, «χτύπησε» τον Ατρόμητο σε καίρια σημεία του ματς (3-1) και πήρε με δύο νίκες την πρόκριση για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου, η κλήρωση της οποίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα.

Ετσι, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έφτασε τις 13 συνεχόμενες νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. «Δεν κοιτάζω τη στατιστική, ωστόσο μία τέτοια σειρά νικών δίνει αυτοπεποίθηση στους παίκτες και τον προπονητή» σχολίασε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Η αλήθεια είναι ότι ο Ατρόμητος είχε τις φάσεις για γκολ, τόσο πριν από το γκολ του Σάκχοφ (1-0 στο 30′), όσο και στο β’ μέρος, όταν πίεσε, κατάφερε να ισοφαρίσει (Βασιλακάκης 54′), αλλά όταν έγινε το 2-1 (Κάνιας 67′) όλα τέλειωσαν. Το γκολ του Κουλούρη (79′) απλώς διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Αυτό άλλωστε ήταν και το παράπονο του Νταμίρ Κάναντι: «Είναι λυπηρό και άσχημο που δεν συνεχίζουμε στο Κύπελλο. Στο α’ μέρος η ομάδα είχε δύο καλές ευκαιρίες για γκολ, αλλά ο ΠΑΟΚ στην πρώτη φάση που δημιούργησε σκόραρε. Το ίδιο συνέβη και στο β’ μέρος. Ισοφαρίσαμε, δημιουργήσαμε φάσεις για γκολ, αλλά τελικά πάλι ο ΠΑΟΚ σκόραρε. Κι εκεί ουσιαστικά τέλειωσε το ματς».

Στο β’ μέρος ο αυστριακός τεχνικός χρησιμοποίησε τον Βασιλακάκη και τον νεαρό Κωτσόπουλο, ο οποίος έδειξε εξαιρετικά στοιχεία και άξιζε να σκοράρει. Στο 66′ είδε τον Μαλεζά να απομακρύνει την μπάλα πριν περάσει τη γραμμή, ενώ στο 87′ του στέρησε το γκολ ο Πασχαλάκης με εξαιρετική επέμβαση.

Οι οπαδοί του Ατρομήτου δεν ξέχασαν πάντως το γκολ-οφσάιντ του Πέλκα με το οποίο προηγήθηκε ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ματς. Ετσι, είχαν στην εξέδρα μία τεράστια σημαία με τα χρώματα που έχει αυτή που κρατούν οι βοηθοί.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μίρκοβιτς, Σάκιτς, Καρασαλίδης, Ρισβάνης, Κιβρακίδης, Νάτσος (73′ Κυριακίδης), Μπουσούλατζιτς, Ούμπιδες, Μπρούνο, Ντιγκινί (46′ Βασιλακάκης), Ντάουντα (46′ Κωτσόπουλος).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος (57′ Κρέσπο), Βαρέλα, Μαλεζάς, Αζεβέδο, Κάνιας, Σάκχοφ (75′ Μουλέν), Λημνιός, Πέλκας (61′ Μπίσεσβαρ), Μακ, Κουλούρης.