Η Λαμία έχει δείξει από το ξεκίνημα της σεζόν πως ήρθε στη Σούπερ Λίγκα για να παραμείνει. Παλεύει κάθε ματς και βάζει δύσκολα στις περισσότερες ομάδες που την αντιμετώπισαν. Εχει πετύχει μάλιστα και κάποια εντυπωσιακά αποτελέσματα, όπως αυτό του Σαββάτου απέναντι στον Πλατανιά. Το σύνολο του Μπάμπη Τεννέ απέδρασε με ένα τεράστιας σημασίας «2» από τα Περιβόλια, στέλνοντας τους γηπεδούχους ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στη Football League και κάνοντας παράλληλα άλμα για την παραμονή, καθώς ξέφυγε κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη. Το αυτογκόλ του Στάμου και το ωραίο τέρμα του Μπλάζιτς έδωσαν στη Λαμία τη νίκη με 2-1 (για τον Πλατανιά μείωσε με πέναλτι ο Ενσικουλού στο τελικό σκορ), σε ένα από τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της αγωνιστικής. Φαίνεται πως η Λαμία βγαίνει από το «κάδρο» του υποβιβασμού, την ίδια ώρα που ο Πλατανιάς δείχνει να ξεκινά τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν, υπολογίζοντας πως θα βρίσκεται εκτός Σούπερ Λίγκας. Η Λαμία, παρότι έκανε κοιλιά ένα διάστημα, επέστρεψε στις νίκες έπειτα από πέντε αγωνιστικές, σε ένα ματς που καιγόταν να κερδίσει και κατέγραψε μόλις το δεύτερο εκτός έδρας «τρίποντο» στη σεζόν, έπειτα από εκείνο στην Τρίπολη με τον Αστέρα. Εδειξε καλό πρόσωπο που βασίζεται στην ομοιογένεια και στο σύνολο και όχι στις μονάδες. Το στοιχείο αυτό έχει κάνει τη Λαμία να ξεχωρίζει σε σχέση με τις ομάδες που μάχονται για την παραμονή, φτάνοντάς την από αυτή την αγωνιστική στο σημείο να κρατά για τα καλά την τύχη στα χέρια της. Πήρε λοιπόν μια βαθιά ανάσα και από εδώ και στο εξής μπαίνει στη διαδικασία των… υπολογισμών, προκειμένου να σφραγίσει την παραμονή της στην κατηγορία, στην οποία κατάφερε να κάνει άμεσα αισθητή την παρουσία της, με εμφανίσεις όπως αυτή του Σαββάτου που φαίνεται να αποτελεί το πιο αποφασιστικό βήμα της Λαμίας για την επίτευξη του μεγάλου στόχου της χρονιάς.

Πλατανιάς: Κλιάιτς, Πλιάτσικας, Ουντότζι (51′ Στόιτσεφ), Κασάλιτσα, Καρυπίδης, Στάμου, Μάλσα, Δημούτσος, Ουές (80′ Γκζέλτσακ), Νιλί, Ενσικουλού.

Λαμία: Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Μπεν Τζεμιά (22′ Ακόστα), Μπλάζιτς, Αναστασόπουλος, Πίτι, Βάντερσον (82′ Καραγιάννης), Μπούντνικ (68′ Τσούκαλος).