Τα Τρίκαλα έδωσαν νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ καθώς πήραν ισοπαλία (0-0) στο Κλ. Βικελίδης από τον Αρη. Ετσι η διαφορά από τον δεύτερο ΟΦΗ (1-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας) μειώθηκε στους τέσσερις βαθμούς, ενώ και η Παναχαϊκή (1-0 την Καλλιθέα) πλησίασε στους έξι.

Ο Δημήτρης Μάνος έβαλε την υπογραφή του στη νέα νίκη του ΟΦΗ φτάνοντας τα 14 γκολ στο πρωτάθλημα. Θέλει μάλιστα άλλα δύο για να ξεπεράσει τα 15 που είχε σημειώσει ο Βουό στο περσινό πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.

Ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Παπαδόπουλος μετά τη λήξη μίλησε για το επόμενο ματς στο Αιγίνιο: «Αυτή τη στιγμή έχουμε στο μυαλό μας το επόμενο παιχνίδι σε ένα άσχημο αγωνιστικό χώρο όπως περιμένουμε πως θα είναι. Θα πρέπει να δουλέψουμε όμως και να πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς» εξήγησε ο Παπαδόπουλος.

Ο πρώτος σκόρερ της Παναχαϊκής Παναγιώτης Μωραΐτης καθάρισε το ματς με την Καλλιθέα (1-0). Ο 21χρονος επιθετικός έφτασε τα 9 γκολ και είναι στην τρίτη θέση των σκόρερ. Η νίκη της Παναχαϊκής ήρθε δύσκολα, ωστόσο ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος βρήκε και θετικά στοιχεία: «Είναι καλό να παίρνεις τη νίκη κι όταν δεν είσαι καλός. Δεν υπάρχουν εύκολα ματς, όλα είναι δύσκολα. Ισως στο γήπεδό μας έχουμε πίεση, είναι αλλιώς πλέον, τα παιδιά κάνουν πρωταθλητισμό. Δεν μπορεί κανείς ποτέ να πει ότι δεν έχει προσπαθήσει η ομάδα μας. Πρέπει όμως να μάθουμε να ζούμε με την πίεση».

Επιβλητική εμφάνιση για τον Απόλλωνα Πόντου που έφυγε από τη Σπάρτη με το εντυπωσιακό 4-0 επί της τοπικής ομάδας. Στα αξιοσημείωτα είναι και το γκολ (το τέταρτο) που σημείωσε ο 39χρονος κεντρικός αμυντικός των φιλοξενούμενων Δημήτρης Σαμαράς. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστής με τεράστια εμπειρία καθώς μεταξύ άλλων έχει φορέσει τη φανέλα των Αρη, Βέροια, Δόξας Δράμας, Αιγινιακού, Νίκης Βόλου, Τυρνάβου.

Το πιο χορταστικό ματς της αγωνιστικής έγινε στη Δράμα, καθώς Δόξα και Αιγινιακός έφεραν 3-3. Ηταν ένα παιχνίδι με ανατροπές στο σκορ και τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 86′ με τον Ζούρκο. Με πρωταγωνιστή τον Στέφανο Παπουτσογιαννόπουλο που πέτυχε δύο γκολ ο Πανσερραϊκός νίκησε 3-0 τον Παναιγιάλειο.

Τα αποτελέσματα στην 19η αγωνιστική: ΟΦΗ – Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0, Βέροια – Απόλλων Λάρισας 0-3 (ά.α.), Αχαρναϊκός – ΑΕ Καραϊσκάκης 0-3 (ά.α.), Παναχαϊκή – Καλλιθέα 1-0, Σπάρτη – Απόλλων Πόντου 0-4, Δόξα Δράμας – Αιγινιακός 3-3, Πανσερραϊκός – Παναιγιάλειος 3-0, Αρης – Τρίκαλα 0-0. Σήμερα:Κισσαμικός – Εργοτέλης (17.00).

Βαθμολογία: Αρης 49, ΟΦΗ 45, Παναχαϊκή 43.