Παίκτες και προπονητικό τιμ ανταποκρίθηκαν άριστα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Πλέον είναι η ώρα των διοικούντων να ανταποκριθούν στο ντέρμπι εκτός γηπέδου, που είναι στην παρούσα φάση πολύ πιο σημαντικό καθώς έχει να κάνει ουσιαστικά με την επιβίωση του Τριφυλλιού.

Το μεσημέρι εκδικάζονται στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ οι υποθέσεις των Γενς Βέμερ και Ράσμους Τελάντερ που διεκδικούν τα χρήματά τους από τον Παναθηναϊκό.

Ιδιαίτερα η πρώτη περίπτωση (που προηγείται μάλιστα χρονικά) είναι και η πιο δύσκολη και κυρίως αυτή που επείγει καθώς η προσφυγή του Γερμανού είναι διπλή αφού έχει θέμα και με την εφορία με ένα συνολικό ποσό που πλησιάζει τις 600.000 ευρώ.

Οι Πράσινοι θα προσπαθήσουν να έρθουν σε συμφωνία με τον παίκτη μέσα στη μέρα (όπως έκαναν και με τον Ταυλαρίδη) ίσως και πριν καν εκδικασθεί η προσφυγή, αν και η διαπραγμάτευση εδώ θα είναι πιο δύσκολο λόγω ποσού.

Η προθεσμία της ΟΥΕΦΑ που έληγε στις 28 Φεβρουαρίου χάθηκε και ο Παναθηναϊκός, ακόμα και να πάρει την 5η θέση στο πρωτάθλημα, μένει εκτός Ευρώπης του χρόνου. Ομως η προθεσμία για το ελληνικό πρωτάθλημα που λήγει στο τέλος αυτού του μήνα δεν νοείται να χαθεί διότι αυτόματα θα σημαίνει υποβιβασμός!

Η διοίκηση των Πρασίνων είναι υποχρεωμένη να τρέξει μαραθώνιο (με βάση τις διάφορες υποθέσεις) σε ρυθμό κατοσταριού για να προλάβει να ρυθμίσει ολες τις εκκρεμότητες και να προετοιμάσει όσο το δυνατόν πληρέστερα τον φάκελο για τη διαδικασία αδειοδότησης από την ΕΠΟ για το νέο πρωτάθλημα καθώς αν αυτός απορριφθεί η ομάδα μπαίνει σε περιπέτειες.

Παράλληλα αναζητούνται επενδυτές, πράγμα δύσκολο τη σημερινή εποχή και με βάση τα χρέη, που είναι και προς πάσα κατεύθυνση.

Ο χρόνος τρέχει και πιέζει αφόρητα την ποδοσφαιρική ομάδα, που δεν έχει την πολυτέλεια να μείνει για πολύ χρόνο στη θετικότατη εμφάνιση και την ισοπαλία στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.