Η εθνική ομάδα πόλο γυναικών τέλειωσε με άριστα τις εξετάσεις στο Europa Cup και πλέον στρέφει την προσοχή της στον επόμενο στόχο, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βαρκελώνης (14-28/7).

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Μορφέσης έχει ολοκληρώσει το πρόγραμμα της προετοιμασίας, όμως έχει μια σημαντική εκκρεμότητα: το κολυμβητήριο!

«Ελπίζουμε στο τέλος Μαΐου, όταν αρχίσουμε την προετοιμασία, να έχει ανοίξει η πισίνα στον Αγιο Κοσμά. Αν δε συμβεί αυτό, θα πρέπει να βρούμε εναλλακτική λύση» υποστήριξε ο Μορφέσης.

Η εθνική ομάδα θα φιλοξενήσει την Ιταλία σε καμπ προετοιμασίας (13-15/6), ενώ έχει προγραμματίσει τη συμμετοχή της σε τουρνουά στην Ισπανία (23-25/6). Στη συνέχεια θα αγωνιστεί στους Μεσογειακούς Αγώνες στην Ταραγόνα (27/6-1/7) που θα είναι και το τελευταίο τεστ πριν από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

«Ηταν μια νίκη ψυχολογίας για τα κορίτσια που έμειναν έξι χρόνια μακριά από μεγάλες διακρίσεις. Με αυτό το τρόπαιο επιβεβαιώνουν στους εαυτούς τους τις δυνατότητές τους» πρόσθεσε ο Μορφέσης αναφερόμενος στο χρυσό μετάλλιο που πήρε η Εθνική στο Εuropa Cup.