«Είναι απίστευτο, έχουμε διαλυθεί από ένα ρολό χαρτί και ένα κανονικό γκολ που χρεώθηκε ως οφσάιντ. Και είχαμε ένα τσίρκο των ανθρώπων του Ολυμπιακού στο ένα ματς και στη συνέχεια ένα τσίρκο των παικτών της ΑΕΚ στο παιχνίδι που θα έκρινε τον τίτλο».

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου «ξέσπασε» στην κάμερα της Nova στην καθιερωμένη συνέντευξη πριν από την αγωνιστική, μιλώντας για εξόντωση του ΠΑΟΚ και κάνοντας λόγω για συμπεριφορά τσίρκου (!) από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και τους παίκτες της ΑΕΚ.

Συνεχίζοντας ο τεχνικός του Δικεφάλου υπενθύμισε ότι «ο κανονισμός του οφσάιντ είναι ένας, της FIFA, και όχι ο κανόνας της ΑΕΚ. Γενικά θα έπρεπε να ντρέπονται όλοι αυτοί αλλά δεν το κάνουν και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε». «Αυτό που ξέρω είναι ότι στο γήπεδο έχουμε 55 βαθμούς» τόνισε ο Ρουμάνος τεχνικός θεωρώντας ότι η ομάδα του έχει νικήσει την ΑΕΚ και δεν έπρεπε να είχαν αφαιρεθεί βαθμοί.

«Νιώθω θυμό, απογοήτευση και ντροπή για τους ανθρώπους της Αθήνας. Πρώτη φορά στην ιστορία του ποδοσφαίρου συνέβησαν τέτοια γεγονότα. Δεν ξέρω βέβαια εάν είχαν ξαναγίνει την εποχή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Προσωπικά θέλω να ασχοληθώ με την ομάδα και το αγωνιστικό και δεν θέλω να ξαναμιλήσω γι’ αυτά, είναι η τελευταία φορά, βαρέθηκα» κατέληξε.

Στο μεταξύ από την πλευρά του ο Βιεϊρίνια με μια ανάρτηση στο Instagram απευθύνεται σε FIFA και UEFA και αναρωτιέται: «Αγαπάμε το ίδιο ποδόσφαιρο; Σέβεστε εμένα και τους συμπαίκτες μου. Εγώ προσπάθησα να αποτρέψω την αποχώρηση της ομάδας παρά το μεγάλο διαιτητικό σφάλμα αλλά επιτρέπεται ένας προπονητής να προσποιείται τραυματισμό για να πάρει το παιχνίδι και παίκτες να κρίνουν αν φοβούνται ή όχι ανάλογα με το σκορ του αγώνα; Και την ίδια ώρα οι διαιτητές αλλάζουν αποφάσεις και φύλλα αγώνα σε κρίσιμα παιχνίδια;».

Οσο για τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη, είπε στους συνεργάτες του:

«Κανείς δεν μπορεί να μου επιβάλει μεγαλύτερες τιμωρίες από αυτές που βάζω εγώ στον εαυτό μου. Η κουβέντα για το θέμα αυτό θα σταματήσει εδώ, εξακολουθούμε να έχουμε εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη. Θα περιμένω με ενδιαφέρον κάποια στιγμή να κοιταχτούμε στα μάτια με εκείνους που δήθεν απείλησα και εγώ θα έχω καθαρή τη συνείδησή μου».