Η πρόθεση του Ιβάν Σαββίδη να δώσει στους παίκτες του πριμ τίτλου παρά το γεγονός ότι καταλήγει το πρωτάθλημα στον Δικέφαλο του Νότου είναι μια πολύ σωστή κίνηση.

Διότι αγωνιστικά οι παίκτες και ο προπονητής έκαναν το καθήκον τους στον μέγιστο βαθμό, συγκεντρώνοντας τους βαθμούς που έπρεπε. Εκαναν ρεκόρ συνεχόμενων νικών στην ιστορία του συλλόγου, άλλα και ρεκόρ εκτός έδρας νικών.

Και, το κυριότερο, ακόμα και σήμερα συνεχίζουν να παίζουν πολύ όμορφο ποδόσφαιρο παρότι είναι αδύνατον να μείνουν ανεπηρέαστοι από όσα έχουν γίνει εκτός γηπέδων και το έδειξαν και κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, τον Πανιώνιο.

Το πριμ το αξίζουν πέρα για πέρα, διότι στα δύο ντέρμπι που δεν μπόρεσαν να παίξουν (με Ολυμπιακό) ή να ολοκληρώσουν (με ΑΕΚ) η ευθύνη ήταν 1.000% της διοίκησης.

Αφενός επειδή δεν κατάφερε να αποτρέψει έναν οπαδό, που είχε δημιουργήσει και στο παρελθόν θέματα, από το να κάτσει στις πιο προνομιούχες θέσεις του γηπέδου και να πετάξει το (δικό του) ρολό, όχι σε κλίμα εορταστικό αλλά για να πετύχει τον «εχθρό» και αφετέρου διότι ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης μπουκάρισε στο γήπεδο οπλοφορώντας και ζήτησε από την ομάδα του να αποχωρήσει.

Ακόμα και εκεί που οι παίκτες (Βιεϊρίνια) του έλεγαν «άσε μας να παίξουμε».

Αψογοι λοιπόν οι εν ενεργεία παίκτες του Δικεφάλου του Βορρά, καθώς κάποιοι άσοι του παρελθόντος (Τουρσουνίδης) πήραν κόκκινη κάρτα μιλώντας περί διαχωρισμού της Ελλάδας στο συλλαλητήριο των φίλων του ΠΑΟΚ.