Θα μπορούσε κάλλιστα να χωρέσει στον νέο πειθαρχικό κώδικα και να είστε βέβαιοι ότι έτσι ακριβώς νιώθουν όσοι είχαν την έμπνευση να επενδύσουν το μεσημέρι του Σαββάτου και την ψυχαγωγία τους στην παρακολούθηση του Λαμία – Απόλλωνας (0-0). Κάτι σαν ποδοσφαιρική τιμωρία αυτό το ενενηντάλεπτο. Ενα από τα χειρότερα ματς της φετινής Σούπερ Λίγκας. Ούτε μία φάση μπροστά στις δύο εστίες. Μια άχαρη αναμέτρηση που εξελίχθηκε στα μισά του γηπέδου και που μπορούσε εύκολα, αν ήσουν νυσταγμένος, να σε βάλει σε πειρασμό για μεσημεριανό ύπνο. Σε αυτές τις περιπτώσεις βέβαια ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και είναι αλήθεια πως και οι δύο ομάδες κάθε άλλο παρά πτοήθηκαν και από την εικόνα τους και από την γκρίνια της κερκίδας για το θέαμα. Εβαλαν στο σακούλι από έναν βαθμό, άνοιξαν την απόσταση στο ευδιάκριτο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αν λοιπόν απόψε επικρατήσει και ο Ολυμπιακός της Κέρκυρας στο Φάληρο; Τότε επί της ουσίας η παρτίδα σώθηκε για τους νεοφώτιστους. Α, και μιας και λέγαμε για φάσεις, οι καλύτερες στιγμές αυτής της αναμέτρησης ήρθαν στο τρίτο ημίχρονο με την ανακοίνωση – παρέμβαση της ΑΕΛ, την απάντηση του Απόλλωνα, την ανταπάντηση του Αλέξη Κούγια. «Είσαστε σίγουροι ότι ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας δεν θα δει το παιχνίδι και θα αρχίσει να σας καλεί για στήσιμο;» αναφέρονταν στην ανακοίνωση της Λάρισας ως ερώτημα στις δύο ομάδες, άρα καταλαβαίνετε και τι ακολούθησε. Μια ωραία ατμόσφαιρα, που λένε… Για την ιστορία να αναφέρουμε πως ο Απόλλωνας ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες, μιας και ο Τάσος Παπάζογλου ήταν ο μοναδικός που είδε κίτρινη κάρτα (21΄) και μάλιστα δύο φορές (90’+3′).

Λαμία: Παπαδόπουλος, Κουκόλης, Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Βασιλαντωνόπουλος, Μπλάζιτς, Μπουλούλης, Παντελιάδης, Πίτι (30′ λ.τρ. Ναδάλες), Μπούντνικ (85′ Κουτρομάνος), Τσούκαλος (69′ Φράγκος).

Απόλλωνας: Χουάντερσον, Κοντοές, Παπάζογλου, Ζησόπουλος, Στάθης, Χουάρες, Ναδάλες (37′ λόγω τραυματισμού, Κούρος), Τσουκαλάς, Αλμπάνης (46′ Σιατραβάνης), Κονέ, Ελμπάζ (85′ Ανιέτε).