Συνελήφθη στη Νέα Σμύρνη, στην οδό Ιωνίας 11, αργά σήμερα (Πέμπτη) το βράδυ 38χρονος που φέρεται να σκότωσε την 64χρονη μητέρα του.

Ο θάνατος της 64χρονης επήλθε από τις πολλαπλές μαχαιριές που της κατάφερε ο 38χρονος γιος της.

H ανθρωποκτονία αποκαλύφθηκε χθες το βράδυ όταν ένοικοι της πολυκατοικίας, επί της οδού Ιωνίας 11, ενημέρωσαν την αστυνομία για την έντονη δυσοσμία που προερχόταν από το διαμέρισμα όπου διέμεναν η άτυχη γυναίκα με τον γιο της, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι με τη βοήθεια κλειδαρά και ήρθαν αντιμέτωποι με τη φρίκη: Το πτώμα της 64χρονης κείτονταν σ΄αποσύνθεση στο πάτωμα και δίπλα της, σε πολυθρόνα, καθόταν ατάραχος ο γιος της, ο οποίος δεν αντέδρασε στην παρουσία των αστυνομικών.

Μόνο όταν ρωτήθηκε, τους είπε ατάραχος «εγώ τη σκότωσα», προσδιορίζοντας χρονικά την πράξη του στις 7 Μαΐου.

Περισσότερα στοιχεία αναμένεται να προκύψουν από τη νεκροψία και την έρευνα που θ’ ακολουθήσει. Οπως εκτιμάται, ο 34χρονος αντιμετωπίζει έντονα ψυχολογικά προβλήματα.

Οι γείτονες πριν από τρεις ημέρες είχαν ακούσει μια γυναίκα να φωνάζει βοήθεια διαρκώς. Οπως έλεγαν η μητέρα και το παιδί είχαν έρθει στην πολυκατοικία πριν από ένα χρόνο περίπου.

Ο δράστης πρόκειται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.