Νέες θέσεις εργασίας για προσωπικό πλήρωμα καμπίνας σε όλη την Ευρώπη προσφέρει η Crewlink, επίσημος συνεργάτης της Ryanair.

Η εταιρεία προσφέρει εξαιρετικά ανταγωνιστικό βασικό μισθό, μαζί με ένα γενναιόδωρο επίδομα πρόσληψης και ένα νέο μπόνους παραγωγικότητας για τα μέλη του προσωπικού που αριστεύουν σε αυτό τον ρόλο.

Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις θα πρέπει να είναι κάτοχοι διαβατηρίου κράτους – μέλους της ΕΕ. Επίσης θα πρέπει να έχουν ύψος 156 εκατοστά έως 188 εκατοστά ενώ θα πρέπει να μπορούν να κολυμπούν 25 μέτρα χωρίς βοήθεια.Επιπλέον απαιτείται πολύ καλή γνώση αγγλικών στον προφορικό και τον γραπτό λόγο, ενώ θα συνεκτιμηθεί τυχόν προηγούμενη εργασιακή εμπειρία στους εξής τομείς: Εξυπηρέτηση πελατών, στέλεχος πωλήσεων, προσωπικό μπαρ και σερβιρίσματος, εργασία σε πολύγλωσσο περιβάλλον, πτυχίο αγγλικών, εμπορικός τομέας, διοικητικό προσωπικό, γραμματέας, υπάλληλος υποδοχής, ρεσεψιονίστ, χειριστής τηλεφωνικού κέντρου, στον τομέα ταξιδιών εργασίας.

Παράλληλα όσοι εργαστούν στην εταιρεία θα έχουν τα εξής οφέλη:

n Ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης στη Ryanair

n Πιστοποιημένη βεβαίωση EASA για χρήση σε όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής σας σταδιοδρομίας -Ανταγωνιστικό βασικό μισθό και μπόνους παραγωγικότητας (περιλαμβάνει και επίδομα πρόσληψης 1.200 ευρώ)

n Τριετή εγγυημένη σύμβαση μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματός μας -Απεριόριστες ιδιαίτερα υψηλές εκπτώσεις για ταξίδια προσωπικού

n Ευέλικτο πρόγραμμα με 5 ημέρες εργασίας και 3 ημέρες ρεπό.

Για όσους επιθυμούν να διεκδικήσουν μια θέση μπορούν να συμμετάσχουν σε μια από τις ημέρες συνεντεύξεων που θα πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα η πρώτη θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη στις 16 Μαΐου και η δεύτερη στην Αθήνα την Πέμπτη 17 Μαΐου. Αιτήσεις θα υποβάλλονται μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας: https://careers.ryanair.com/search/#job/ae53b