Μια από τις σημαντικότερες αστρολογικές διελεύσεις της χρονιάς είναι το πέρασμα του Ουρανού, του πλανήτη που συνδέεται με την έννοια της επανάστασης, της αλλαγής και της ελευθερίας, από τον Κριό, όπου βρισκόταν για οκτώ χρόνια, στον Ταύρο, στις 15/5, όπου και θα παραμείνει ως το 2026.

Ολα τα ζώδια θα επηρεαστούν αλλά σταδιακά προβαίνοντας σε αλλαγές σε διάφορους τομείς της ζωής που δεν τους ικανοποιούν πλέον.

Σήμερα Πέμπτη καθώς Σελήνη και Αφροδίτη συναντώνται στους Διδύμους όλοι διακατέχονται από μια ανεμελιά και ελαφρότητα, ενώ αυξάνεται η επικοινωνιακή τους διάθεση.

Δεν έχετε παρά να χαλαρώσετε και να απολαύσετε όσα θα φέρει η ημέρα. Ακόμη και τις νέες ευθύνες και τις πιέσεις στη δουλειά και στο σπίτι να τις αντιμετωπίσετε χαλαρά με χαμόγελο και αργά να φροντίσετε να συναντήσετε φίλους και αγαπημένους με τους οποίους περνάτε όμορφα.

Φυσικά από τα ζώδια που έχουν την τιμητική τους είναι οι Δίδυμοι που τα καταφέρνουν στην επικοινωνία και σήμερα μπορούν να πείσουν άπαντες για ένα σχέδιό τους. Επίσης επηρεάζονται οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθύες, οι οποίοι όμως με όποιο θέμα και αν καταπιαστούν θα το αφήσουν στη μέση, καθώς κάτι άλλο θα προκύψει ή απλά θα βαρεθούν. Σκορπιοί και Ταύροι γίνετε πιο ευέλικτοι στα οικονομικά σας προκειμένου να αυξήσετε τα έσοδά σας. Ερωτικά είστε στα καλύτερά σας. Ζυγοί και Υδροχόοι βρίσκετε χρόνο και απολαμβάνετε την ανάλαφρη πλευρά της ζωής.