«Δεν πωλείται» είναι η ταμπέλα που έχει βάλει ο ΠΑΟΚ (που ξεκαθάρισε ότι δεν έχει νέα πρόταση) στον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, τον Αλεξάντρ Πρίγιοβιτς, με έναν σημαντικό αστερίσκο: ο παίκτης δεν πωλείται εάν δεν καλυφθεί η ρήτρα των 10.000.000 ευρώ, δηλαδή σε οποιαδήποτε τιμή κάτω από τη συγκεκριμένη ρήτρα ο σέρβος επιθετικός δεν αφήνει την Τούμπα.

Ολα αυτά καθώς από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το τελευταίο διήμερο, κάποια ΜΜΕ της χώρας παρουσίαζαν ως τελειωμένη τη μεταγραφή του Πρίγιοβιτς στην Αλ Νασρ, αναφέροντας μάλιστα και συγκεκριμένα ποσά.

Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας Okaz αναφέρει ότι ο παίκτης αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή της Αλ Νασρ, Χοσέ Ντάνιελ Καρένιο, και πως η ομάδα του προσφέρει τριετές συμβόλαιο έναντι 8.000.000 δολαρίων, χωρίς όμως πουθενά να αναφέρεται το ποσό της ρήτρας που έχει βάλει ο ΠΑΟΚ, απλώς να γίνεται λόγος για ένα ποσό κάπου στη μέση.

Οι Γερμανοί πήραν τη σκυτάλη του ρεπορτάζ και με βάση αυτό το θέμα από τα ΗΑΕ προχώρησαν και έφτασαν στη μεταγραφή του Κυριάκου Παπαδόπουλου!

Πολύ απλά λέγοντας ότι τα λεφτά που θα πάρει ο ΠΑΟΚ από τους Αραβες θα του δώσουν την άνεση να τελειώσει τη μεταγραφή του Κυριάκου Παπαδόπουλου από το Αμβούργο που υποβιβάστηκε.

Οι άνθρωποι των κυπελλούχων Ελλάδας πάντως ξεκαθάρισαν πως η Αλ Νασρ δεν έχει καταθέσει βελτιωμένη πρόταση για τον Πρίγιοβιτς, τονίζοντας εκ νέου πως ο Σέρβος δεν παραχωρείται αν δεν καλυφθεί η ρήτρα των 10 εκατ.

Θυμίζουμε ότι η μοναδική πρόταση που έχει φτάσει από τη συγκεκριμένη ομάδα στα γραφεία του Δικεφάλου του Βορρά και αφορά την αγορά του Αλεξάντρ Πρίγιοβιτς είναι αυτή που έγινε μία εβδομάδα πριν από τον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ και απορρίφθηκε άμεσα καθώς δεν ξεπερνούσε τα 4,5 εκατ. ευρώ.

Στον ΠΑΟΚ άλλωστε σχεδιάζουν να χτίσουν γύρω από τον Πρίγιοβιτς την επίθεσή τους για την επόμενη χρονιά, κάτι που θα μπορούσε να αλλάξει μόνο με ένα πολύ μεγάλο ποσό (δηλαδή τα 10 εκατ. ευρώ της ρήτρας), του οποίου ένα σημαντικό μέρος θα μπορούσε να δαπανηθεί για την κάλυψη του κενού που θα άφηνε ο Σέρβος.

Μακ: «Το αξίζαμε»

Την ίδια στιγμή, ο Ρόμπερτ Μακ που δεν είναι βέβαιο (το αντίθετο μάλιστα) ότι θα συνεχίσει στη Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ, σε συνέντευξή του σε ΜΜΕ της Σλοβακίας έκανε και πάλι λόγο για αδικία και πως η ομάδα του έπρεπε να πανηγυρίσει το νταμπλ.

«Ηταν εξαιρετικό το ότι κατακτήσαμε το Κύπελλο, μέσα σε μια τέτοια φανταστική ατμόσφαιρα. Κάναμε σπουδαία δουλειά, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε με ακόμη μεγαλύτερο σκορ μέσα στο γήπεδο της μεγάλης μας αντιπάλου, της ΑΕΚ. Μας έβαλαν να παίξουμε εκεί μέσα, αλλά αποδείξαμε πως αξίζαμε το τρόπαιο. Θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει ένα υπέροχο νταμπλ, αλλά μας έκλεψαν. Ωστόσο, είμαστε χαρούμενοι που έχουμε τόσο ποιοτική ομάδα. Είδαμε το Κύπελλο σαν εξιλέωση» ανέφερε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε: «Φυσικά, είναι άλλο το να κατακτάς το νταμπλ κι άλλο μόνο ένα Κύπελλο. Δυστυχώς, δεν φταίμε εμείς γι’ αυτό, κι αν δεν συνέβαινε, θα ήμασταν πρωταθλητές. Γι’ αυτό θέλαμε να αποδείξουμε πως είμαστε καλύτεροι. Επιπλέον, παίζαμε και στο γήπεδο της ΑΕΚ. Συνολικά ήταν μια φανταστική σεζόν, την απόλαυσα. Χαίρομαι που επέστρεψα πέρυσι το καλοκαίρι».

Παραδέχτηκε ότι δεν έχει προχωρήσει το θέμα της παραμονής του και πως τίποτα δεν είναι σίγουρο, καταλήγοντας: «Θα ήθελα να συνεχίσουμε, αλλά δεν ξέρω αν θα είμαι και του χρόνου στον ΠΑΟΚ».