5-6 καρδιές από αγγινάρες
4 κουταλιές ελαιόλαδο
5- 6 αυγά
100 γρ. γραβιέρα τριμμένη ή κεφαλοτύρι
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε 10 λεπτά περίπου τις αγγινάρες να μαλακώσουν και τις στραγγίζουμε. Ζεσταίνουμε το λάδι στο τηγάνι και ρίχνουμε τις αγγινάρες κομμένες σε μικρά κομμάτια, μέχρι να ροδίσουν. Χτυπάμε τα αυγά, προσθέτουμε το τυρί, το αλάτι και το πιπέρι και τα ρίχνουμε και αυτά πάνω από τις αγγινάρες. Μετά από πέντε λεπτά γυρίζουμε το σφουγγάτο να ψηθεί και από την άλλη πλευρά.