Μικροί και μεγάλοι τρελαίνονται για βάφλες. Εμείς σας έχουμε την πιο εύκολη συνταγή για να τις φτιάξετε στο σπίτι εύκολα και γρήγορα.
Συνοδεύστε με παγωτό για ακόμη μεγαλύτερη απόλαυση.
ΥΛΙΚΑ:
• 400 γρ. αλεύρι
• 150 γρ. ζάχαρη
• 150 γρ. μαργαρίνη
• 600 ml γάλα
• 2 αβγά
• 1.1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
• 1.1/2 κ.γ. βανίλια
Εκτέλεση:
Ανακατέψτε όλα τα στερεά υλικά σε ένα μπολ. Στη συνέχεια προσθέστε το γάλο και το βούτυρο λιωμένο και ανακατέψτε καλά.
Αφήστε τον χυλό να σταθεί για μισή ώρα.
Ψήστε τις βάφλες σε ειδική ψηστιέρα (βαφλιέρα) και σερβίρετε με κρέμα σαντιγί/μαρμελάδα/παγωτό της αρεσκείας σας.