Κόλπο γκρόσο με τον Αλέσιο Τσέρτσι επιχειρεί ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα! Οι κυπελλούχοι Ελλάδας προσφέρουν –όπως λένε οι Ιταλοί –στον 31χρονο μεσοεπιθετικό τριετές συμβόλαιο με αποδοχές 1,2 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Από την πλευρά του, ο Ιταλός –πάντα σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ –φέρεται να ζήτησε λίγο χρόνο από τους ανθρώπους του Δικεφάλου προκειμένου να σκεφτεί την πρόταση και να δώσει οριστική απάντηση.

Ο έμπειρος άσος έχει αγωνιστεί σε Ρόμα, Τορίνο, Φιορεντίνα, Μίλαν και Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιζε στην Ελλάς Βερόνα (25 συμμετοχές, 3 γκολ και 4 ασίστ) αλλά δύσκολα θα ανανεώσει.

Ο 31χρονος αριστεροπόδαρος εξτρέμ, που μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, στο παρελθόν φόρεσε και τη φανέλα της Εθνικής Ιταλίας καταγράφοντας με τη Σκουάντρα Ατζούρα 14 συμμετοχές, με παρουσία και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Ο Φινλανδός

Οσον αφορά τον Τέεμου Πούκι, ο εκπρόσωπος του φινλανδού επιθετικού, σε δηλώσεις του στην Φινλανδία αναφέρθηκε στις διαπραγματεύσεις του με τον ΠΑΟΚ τονίζοντας πως για την ώρα τουλάχιστον δεν υπάρχει συμφωνία.

«Ο ΠΑΟΚ είναι μια επιλογή, αλλά δεν έχουμε φτάσει σε οριστική συμφωνία. Το υψηλό κασέ του παίκτη περιορίζει τις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον. Σε διαφορετική περίπτωση το 90% των ομάδων θα μας είχε ήδη προσεγγίσει. Ολες πάντως οι προτάσεις που έχουμε προέρχονται από καλές ευρωπαϊκές ομάδες» ανέφερε χαρακτηριστικά. Η προσφορά του Δικεφάλου είναι κοντά στα 800.000 ευρώ, ενώ για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρονται, εκτός του ΠΑΟΚ, άλλες έξι ομάδες, ανάμεσα τους και μια από το MLS στην Αμερική.

Τέλος, όσον αφορά τον Πόντους Βέρνμπλουμ, ο σουηδός μέσος φαίνεται να προσπαθεί να κερδίσει μέρες, μήπως και έρθει κάποια πρόταση από πιο μεγάλο πρωτάθλημα. Διότι η πρόταση του ΠΑΟΚ, για τρία χρόνια μάλιστα, είναι εξαιρετική αλλά σίγουρα, αν έχει κάτι καλύτερο όσον αφορά την ποιότητα του πρωταθλήματος στο οποίο θα αγωνιστεί, ο Σουηδός θα το προτιμήσει.