«Ανδρών γαρ επιφανών πάσα γη τάφος» είχε πει ο Περικλής στον λόγο που εκφώνησε το 430 π.Χ. για τους πρώτους νεκρούς του Πελοποννησιακού Πολέμου και αυτή η αποφθεγματική φράση την οποία διέσωσε ο Θουκυδίδης στον «Επιτάφιο» ταιριάζει στην περίσταση.

Ο επιφανής άνδρας Παύλος Γιαννακόπουλος, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα χαράματα της Κυριακής, θα ταφεί σε αυστηρά οικογενειακό κύκλο αύριο στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στις 15:00 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών ενώ νωρίτερα, η σορός του θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στονΝαό της Θεοτόκου ΓοργοεπηκόουκαιΑγίου Ελευθερίου εντός του περιβάλλοντος χώρου της Ιεράς Μητροπόλεως Αθηνών από τις08:00 έως τις 13:30.

Παράλληλα συνεχίζεται ο καταιγισμός δηλώσεων, ανακοινώσεων και μηνυμάτων από συλλόγους, φορείς του αθλητισμού και προσωπικότητες απ’ όλο τον κόσμο που εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους για την απώλεια του ανθρώπου ο οποίος εκτόξευσε τον μπασκετικό Παναθηναϊκό και εξαίρουν τη μεγαλοσύνη του. Μάλιστα η FIBA τον χαρακτηρίζει «γίγαντα και θρύλο» του μπάσκετ.