Ενας μήνας με αρκετούς πλανήτες ανάδρομους, μια ηλιακή έκλειψη και μια δεύτερη έκλειψη Σελήνης, ο φετινός Ιούλιος, θα αποσταθεροποιήσει σχέσεις και θα επηρεάσει την επικοινωνία με τους άλλους. Υπάρχουν κάποια ζώδια που θα περάσουν πιο δύσκολα από τα υπόλοιπα, εκείνα που δυσκολεύονται να κατεβάσουν ταχύτητα, να αφήσουν τον έλεγχο στους άλλους και να χαλαρώσουν, δηλαδή ο Παρθένος, ο Σκορπιός και ο Αιγόκερως.

Ειδικότερα, ο Παρθένος θα πρέπει να μάθει την τέχνη της ισορροπίας ή αν προτιμάτε του συμβιβασμού και να προσαρμοστεί στην πραγματικότητα. Είστε οργανωτικοί και αυτό το χαρακτηριστικό θα σας φανεί χρήσιμο, ενώ παράλληλα καλό είναι να μάθετε να μην ανακατεύεστε σε ξένες υποθέσεις, κυρίως να μην αγανακτείτε με τυχόν καθυστερήσεις και εάν χρειάζεται για την επίτευξη ενός στόχου χωρίς μουρμούρα να επαναλάβετε προσπάθειες.

Ο Σκορπιός θα είναι πιο αγχωμένος και πιο ευαίσθητος από ότι συνήθως. Θα νιώθει πιεσμένος στην καθημερινότητα, καθώς οποιαδήποτε προσπάθεια θα καταβάλει για να προχωρήσει τις υποθέσεις του θα συναντά εμπόδια. Ευτυχώς θα είστε πιο επικοινωνιακοί από άλλες φορές, οπότε αυτό κάπως θα βοηθήσει. Ωστόσο έχετε το νου σας, οι αιφνίδιες αλλαγές σε ότι και αν σχεδιάζετε είναι πιθανές.

Ο Αιγόκερως θα βρεθεί επίσης αντιμέτωπος με διάφορα εμπόδια και θα νιώσει ώρες ώρες πως δεν ελέγχει τίποτα. Καθυστερήσεις και εκνευρισμός μπορεί να τον φέρουν σε αντιπαράθεση με προϊσταμένους και όχι μόνο. Φροντίστε να επιλύσετε τυχόν εκκρεμότητες που έχετε και να φύγετε για διακοπές μια ώρα αρχύτερα, προκειμένου να πάρετε καμιά ανάσα.