«Αγαπάω τη μητέρα μου, τον πατέρα μου και τον αδερφό μου». M‘ αυτά τα συγκλονιστικά λόγια αποχαιρέτησε ο 15χρονος την οικογένειά του, προτού βάλει τέλος στη ζωή του σε μια τραγωδία που έχει προκαλέσει συγκίνηση αλλά και αναπάντητα ερωτήματα.

Ο έφηβος αυτόχειρας στα σημειώματα που έγραψε κατονομάζει έξι συμμαθητές του οι οποίοι, σύμφωνα με τον ίδιο, τον πίεζαν αφόρητα και τον ενοχλούσαν καθημερινά.

«Αυτοί με κατέστρεψαν. Καταστρέψτε τους», κατήγγειλε το παιδί με τους αστυνομικούς να ερευνούν με ιδιαίτερη διακριτικότητα την υπόθεση. Εξετάζουν όλα τα σημειώματα που άφησε πίσω του το παιδί και δεν αποκλείεται να ζητήσουν άρση του απορρήτου για το τηλέφωνο και τους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως όλα δείχνουν ο νεαρός ζούσε μια καθημερινή κόλαση που δεν είχαν αντιληφθεί οι γονείς του. Αν ευσταθούν οι κατηγορίες για bullying στο σχολικό και φιλικό του περιβάλλον, τότε έχουμε μια νέα υπόθεση που θυμίζει το θάνατο του σπουδαστή Γιακουμάκη στα Ιωάννινα και επαναφέρει τη συζήτηση για τον σχολικό εκφοβισμό και για το τι πραγματικά συμβαίνει στην εκπαίδευση.

Τα πρώτα λόγια του πατέρα στις αρχές φανερώνουν άγνοια καθώς όπως φαίνεται να ανέφερε ο ίδιος, δεν υπήρχε καμία ένδειξη στο σπίτι που να φανερώνει τα όσα ο νεαρός περιέγραφε στα σημειώματά του. Να σημειωθεί ωστόσο, ότι σύμφωνα επίσης με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, η οικογένειά του παιδοού είναι δεν είναι σε θέση να δώσει ακόμη επίσημη κατάθεση λόγω του σοκ που έχουν υποστεί.