Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν στη Θεσσαλονίκη πολίτες οι οποίοι αντιτίθενται στη συμφωνία των Πρεσπών μεταξύ Ελλάδας και Σκοπίων.
Οι διαδηλωτές κρατώντας ελληνικές σημαίες, επιθυμούν να προσεγγίσουν τον χώρο του Υπουργείου Μακεδονίας- Θράκης, όπου βρίσκεται ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, για τη σύσκεψη με τους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων της Βορείου Ελλάδας.
Στην περιοχή της διαμαρτυρίας έχουν παραταχθεί άντρες της ΥΜΕΤ, οι οποίοι ενημέρωσαν τους διαδηλωτές ότι δεν μπορούν να προσεγγίσουν το χώρο του υπουργείου.
- Καλλιθέα: Οδηγός δικύκλου «έσπασε» τα όρια στη Συγγρού, κινούνταν με 161 χλμ/ώρα – Δείτε το βίντεο
- Υπόθεση Μαζωνάκη: «Υπήρχαν προτάσεις να μου δώσουν χρήματα για να αποσύρω τη μήνυση αλλά δεν τα δέχτηκα» λέει ο 21χρονος
- HOTEL ELVIRA: Ο προεκλογικός πυρετός φουντώνει και ένα μυστικό έρχεται στο φως – Απόψε στις 21:00 στο MEGA







