Συνταράσσουν το Πανελλήνιο οι αποκαλύψεις για το φονικό που έγινε στο χωριό Κρύα Βρύση στην Πέλλα όπου ένας 37χρονος σκότωσε 69χρονη, ενώ ο στόχος του ήταν η 22χρονη εγγονή της.

Η νεαρή κοπέλα εργαζόταν σε καφέ στο χωριό του 37χρονου δράστη, ο οποίος ήταν ερωτευμένος με την κοπέλα και την πίεζε να κάνουν δεσμό, κάτι που η ίδια δεν επιθυμούσε.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο 37χρονος επέμενε να μην φύγει η κοπέλα για την Κρήτη για να συνεχίσει στις σπουδές της και για να την πείσει εμφανίστηκε στο σπίτι της χθες το βράδυ με τραγικές συνέπειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, πυροβόλησε τουλάχιστον 9 φορές, σκοτώνοντας την 70χρονη γιαγιά που μπήκε στη μέση για να σώσει την εγγονή της και τραυματίζοντας τον 74χρονο παππού και την 22χρονη αδερφή της κοπέλας που ήταν ερωτευμένος.

Ο 37χρονος αποχώρησε από το σπίτι και αυτοπυροβολήθηκε σε κοντινή απόσταση από το σημείο του φονικού.

Ο 48χρονος πατέρας της 22χρονης, που βρισκόταν κοντά στο σπίτι, μόλις αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί επιτέθηκε μαζί με δύο φίλους του στον δράστη.

Αστυνομικές δυνάμεις, αρχικά, προσήγαγαν τον πατέρα της νεαρής και τους δύο φίλους του, ηλικίας 44 και 47 ετών.

Οι προσαγωγές μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Σημειώνεται ότι ο 37χρονος φερόμενος ως δράστης αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γιαννιτσών, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος σε σοβαρή κατάσταση.

Η 22χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.