Η Μπέτις, αντίπαλος του Ολυμπιακού την προσεχή Πέμπτη στην πρεμιέρα του Γιουρόπα Λιγκ, πήρε ισοπαλία (0-0) στη Βαλένθια, στην τρίτη αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος.

Η Μπέτις που παρέμεινε αήττητη για τρίτο σερί παιχνίδι ήταν ανώτερη, ειδικά στο πρώτο μέρος, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ. Με σύστημα 3-4-2-1, παρατάχθηκαν οι φιλοξενούμενοι, που είδαν τους Κανάλες και Ινούι να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες, ο πρώτος με μακρινό σουτ στο 19’ και ο δεύτερος όταν κόπηκε… πάνω στη γραμμή, στο 21’! Στο β’ μέρος, η Βαλένθια βελτιώθηκε, ενώ είχε και δοκάρι σε σουτ του Παρέχο στο 54ο λεπτό σε μια ξαφνική αντεπίθεση.

Δώδεκα φορές έβγαλε την κίτρινη κάρτα από το τσεπάκι του ο διαιτητής της αναμέτρησης, εννέα για τους γηπεδούχους και τρεις για την αντίπαλο του Ολυμπιακού.

Αποθεώθηκε ο Χοοακίν, όταν πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι, με τους οπαδούς της Βαλένθια να τον ευχαριστούν έτσι για όσα έκανε με την ομάδα τους!

Η σύνθεση της Μπέτις: Λόπεθ, Μαντί, Μπάρτρα, Σίντνεϊ, Φράνσις, Κανάλες, Χουαρδάδο, Φίρπο, Μπουντεμπούζ (76’ Λο Σέλσο), Ινούι (63’ Χοακίν), Σανάμπρια (69’Λεόν).