Ο ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχε την πρώτη νίκη του στο εφετινό πρωτάθλημα, και μάλιστα μακριά από τους «Ζωσιμάδες». Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη νίκησε τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη με 2-1 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» μετρά ήδη δύο ήττες στο γήπεδό της και παραμένει χωρίς βαθμό.

Ύστερα από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 41΄, όταν σε αντεπίθεσή τους ο Μπατίστ Λεό μπήκε στην περιοχή, και πλάσαρε τον Χουάντερσον για το 1-0. Στο 60΄ ο σκόρερ έγινε δημιουργός, όταν με υπέροχη ενέργεια και «σκάψιμο» στον Νικολιά έδωσε την ευκαιρία στο συμπαίκτη του να προλάβει τον γκολκίπερ του Απόλλωνα και να σημειώσει το 2-0.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 79΄, όταν ο Τριάδης έκανε την προσπάθεια και βρήκε τον Ελ Χέλβε, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι νίκησε τον Βελλίδη, δίνοντας ελπίδες στην ομάδα του. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Κάστρο με δεύτερη κίτρινη στο 84ο λεπτό, αλλά ο Απόλλωνας δεν κατόρθωσε να αποκομίσει όφελος, μένοντας χωρίς βαθμό ύστερα από τρεις αγώνες στη Λίγκα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γεώργιος Λάμπρου

ΚΟΚΚΙΝΗ: 84΄ Κάστρο (2η κίτρινη)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ντουρσό, Ναδάλες, Σικαμπάλα – Τσικάρσκι, Κάστρο, Βελλίδης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Αλμπέρτο Μοντεαγούδο): Χουάντερσον, Στάθης, Ναδάλες, Τζανετόπουλος (73΄ Γκίνο), Κύργιας, Γκονζάλες (59΄ Σικαμπάλα), Τριάδης, Ντουρσό (73΄ Ντουρσό), Μάντζιος, Πέδρο, Μπεντινέλι.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Νικολιάς, Μυστακίδης (80΄ Αθανασιάδης), Μιχαήλ, Λίλα, Κάστρο, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Τσικάρσκι, Βιντάλ (87΄ Σκόνδρας), Μπατίστ-Λεό (69΄ Κριζμάν).