Η Τσέλσι νίκησε με ανατροπή στο «Άνφιλντ» τη Λίβερπουλ 2-1 και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του Λιγκ Καπ στην Αγγλία, με τον Εντέν Αζάρ να σημειώνει ένα καταπληκτικό γκολ στο 85′.

Ετσι, η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι διέκοψε το αήττητο σερί της Λίβερπουλ από την αρχή της σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις. Μέχρι σήμερα οι «κόκκινοι» μετρούσαν 6 νίκες στην Πρέμιερ Λιγκ και μία στο Champions League, στην πρεμιέρα των ομίλων επί της Παρί Σεν Ζερμέν. Η Λίβερπουλ κυριάρχησε στο β’ μέρος, άνοιξε το σκορ με τον Στάριτζ στο 59′ και είχε τις ευκαιρίες να «καθαρίσει» το ματς. Η Τσέλσι αντέδρασε και «χτύπησε» στα τελευταία 15 λεπτά. Ο Εντερσον ισοφάρισε στο 79′ στη συνέχεια η Λίβερπουλ είχε δοκάρι με τον Στάριτζ και στο 85′ ο Εντέν Αζάρ σημείωσε ένα καταπληκτικό γκολ, δίνοντας την πρόκριση στην Τσέλσι.

Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν ξανά το ερχόμενο Σάββατο (29/9), αυτή τη φορά στο «Σταμφορντ Μπριτζ» για το πρωτάθλημα Αγγλίας.

Στα άλλα ματς: Η Νότιγχαμ απέκλεισε 3-2 την Στόουκ στο Σίτι Γκράουντ. Η ομάδα του Αίτο Καράνκα προηγήθηκε 3-0 στο 50′, αλλά στη συνέχεια έμεινε με δέκα παίκτες και η Στόουκ βρήκε την ευκαιρία να μειώσει.

Με δύο γκολ του Γουέλμπεκ και ένα του Λακαζέτ, η Αρσεναλ νίκησε 3-1 την Μπρεντφορντ, η Γουέστ Χαμ συνέτριψε 8-0 την Μάκλσφιλντ, ομάδα της Λιγκ 2, ενώ η Τότεναμ χρειάστηκε τα πέναλτι (4-3)για να αποκλείσει την Γουότφορντ. Το ματς στην κανονική διάρκεια τέλειωσε 2-2.