Η πρώτη ημέρα του τιμητικού τουρνουά προς τιμήν του Παύλου Γιαννακόπουλου ολοκληρώθηκε, με τους πράσινους να επικρατούν της Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα με 90-63.

Στη διοργάνωση που διεξάγεται στο ΟΑΚΑ προς τιμήν της ηγετικής φυσιογνωμίας του Παναθηναϊκού, ο πρόεδρος της πράσινης ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε στο ΣΠΟΡ ΦΜ και μεταξύ άλλων δήλωσε πως θα επιθυμούσε τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στο τουρνουά τα επόμενα χρόνια.

«Θέλαμε να είναι σίγουρα η Μακάμπι, με την οποία έχουμε διαχρονικά καλές σχέσεις, ως οικογένεια και ως ομάδες. Θέλαμε να έχουμε την Φενέρ λόγω του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Θα ήταν ιδανικό να ήταν ο Ολυμπιακός, μακάρι να το δούμε αυτό στο μέλλον», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των «πράσινων».

Στη συνέχεια αναφορικά με τον χαρακτήρα του πατέρα του, ανέφερε: Αυτή είναι η μεγάλη επιτυχία. Να μπορείς να κερδίζεις χωρίς να δημιουργείς αντιπάλους και να εμπνέεις τον σεβασμό. Ο πατέρας μου θα ήταν πολύ χαρούμενος βλέποντας όλο τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Στο χέρι μας είναι να το καταφέρουμε. Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι».