To γκολ του Γκαζαριάν στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, υποχρέωσε την Μπενφίκα σε ισοπαλία 2-2 στην εκτός έδρας της αναμέτρηση με την Τσάβες, στην 6η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Ηταν το τελευταίο παιχνίδι της Μπενφίκα, που μάλιστα ξεκίνησε με μία ώρα καθυστέρηση λόγω κακοκαιρίας, πριν την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, για τη 2η αγωνιστική του 5ου ομίλου του Champions League.

Η Μπενφίκα, που βρίσκεται μόνη της στην κορυφή της βαθμολογίας, έχει παράπονα από την διαιτησία, κυρίως εξαιτίας της αποβολή του Αργεντινού Κόντι στο 87’. Να σημειωθεί ότι αποχώρησαν τραυματισμένοι οι Βραζιλιάνοι Ζαρντέλ (16΄) και Γκάμπριελ (65΄) και είναι αμφίβολοι για το ματς με την ΑΕΚ.

Ο Ράφα Σίλβα (3΄, 84΄) πέτυχε τα δύο γκολ των «αετών» πάντως δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες. Ο Γκαζαριάν ισοφάρισε δύο φορές για την Τσάβες ( 75΄, 94΄)

Βασικός αγωνίστηκε ο Βαλαχοδήμος, από τον πάγκο παρακολούθησε την συνάντηση ο Σάμαρης.

Η σύνθεση της Μπενφίκα: Βλαχοδήμος, Αλμέιντα, Ζαρντέλ (Κόντι 16′), Γκριμάλντο, Ρούμπεν Ντίας, Φέισα, Πίτσι (Ζόνας 80’), Γκάμπριελ (Τζέντσον Φερνάντες 65΄), Ράφα Σίλβα, Τσέρβι, Σεφέροβιτς