Νέο σοκ για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς γνώρισε δεύτερη συνεχόμενη ήττα σε λίγες ημέρες, αυτή τη φορά από τη Γουέστ Χαμ, στο Ολυμπιακό στάδιο του Λονδίνου.

Τα «ασφυριά» επικράτησαν 3-1 και πρόσθεσαν ακόμα ένα πρόβλημα στον Ζοζέ Μουρίνιο και τη Γιουνάιτεντ. Την περασμένη Τρίτη, ήταν ο εντός έδρας αποκλεισμός από τη Ντέρμπι στο Λιγκ Καπ, το Σάββατο, ήρθε η τρίτη ήττα στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο Μουρίνιο περνά χωρίς αμφιβολία δύσκολες ώρες, καθώς δεν είναι μόνο η άσχημη αγωνιστική εικόνα της ομάδας αλλά και τα προβλήματα που έχει στις σχέσεις του με ορισμένους παίκτες, με κυριότερο, την κόντρα του με τον Πολ Πογκμπά που είχε αρκετά «επεισόδια» τις τελευταίες ημέρες. Παράλληλα, ο πορτογάλος τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τον Σάντσες, ενώ χρησιμοποίησε

τον ΜακΤόμινεϊ στο κέντρο της άμυνας!

Πολύ καλύτερη η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι, πήρε δίκαια τη νίκη. Στο 5ο λεπτό, ο Φελίπε Αντερσον με τακουνάκι από σέντρα του Ζαμπαλέτα άνοιξε το σκορ. Το 2-0 έγινε στο 43′ με αυτογκόλ του Λίντελοφ, ενώ η Γιουνάιτεντ μείωσε στο 71′ με τον Ράσφορντ. Τρία λεπτά αργότερα,ο Αρναούτοβιτς διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Γουέστ Χαμ: Φαμπιάνσκι, Ζαμπαλέτα, Μπαλμπουένα, Ντιόπ, Μαζουακού, Ράις, Νομπλ, Ομπιάνγκ, Γιαρμολένκο (72’ Σνόντγκρας), Άντερσον (90+3’ Ντιαγκανά), Αρναούτοβιτς (83’ M. Αντόνιο)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Γιανγκ, Σμόλινγκ, Λίντελοφ (57’ Ράσφορντ), Σο, Μάτιτς, ΜακΤόμινεϊ, Φελαϊνί, Πογκμπά (71’ Φρεντ), Μαρσιάλ (71’ Μάτα), Λουκάκου