Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ο ηγέτης της Γιουβέντους στο 3-1 επί της Νάπολι,στην 7η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος. Ο Πορτογάλος άσος μπορεί να μη σκόραρε, ωστόσο είχε συμμετοχή και στα τρία γκολ της Γηραιάς Κυρίας.

Η Νάπολι μόλις στο 10ο λεπτό με τον Ντρις Μέρτενς,ωστόσο η Γιουβέντους έκανε την ανατροπή πριν τη συμπλήρωση του πρώτου 45λεπτου.

Οι μπιανκονέρι ισοφάρισαν με κεφαλιά του Μάριο Μάντζουκιτς στο 26′, έπειτα από σέντρα του Ρονάλντο, ενώ το γκολ της ανατροπής προήλθε επίσης από ενέργεια του πρώην άσου της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Πορτογάλος επιθετικός σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι και ο Μάντζουκιτς σκόραρε σε κενή εστία.

Το 3-1 ήρθε με κοντινό τελείωμα του Λεονάρντο Μπονούτσι στο δεύτερο δοκάρι, ξανά μετά από κεφαλιά του Ρονάλντο στο πρώτο δοκάρι και αφότου προηγουμένως ο Μάριο Ρουί είχε αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα (58′), δυσκολεύοντας ιδιαίτερα το έργο της ομάδας του.

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Στσέσνι, Ζοάο Κανσέλο, Μπονούτσι, Κιελίνι, Αλέξ Σάντρο, Εμρέ Τζαν (62′ Μπεντανκούρ), Πιάνιτς, Ματουιντί, Ντιμπάλα (64′ Μπερναρντέσκι), Ρονάλντο, Μάντζουκιτς (84′ Κουαδράδο)

Νάπολι (Κάρλο Αντσελότι): Οσπίνα, Χισάι, Κουλιμπαλί, Αλμπιόλ, Μάριο Ρούι, Άλαν, Χάμσικ (70′ Φαμπιάν Ρουίς), Ζιελίνσκι (61′ Μαλκούιτ), Καγεχόν, Μέρτενς (61′ Μίλικ), Ινσίνιε.

Σε άλλο παιχνίδι το Σάββατο, η Ιντερ με γκολ των Μαρτίνες (12′), ΠΟλιτάνο (89′) νίκησε στο Σαν Σίρο την Κάλιαρι 2-0.