Το στατιστικά παράδοξο υπάρχει για να επιβεβαιώνεται, στην πλειονότητα των περιπτώσεων, η στατιστική τάξη. Σαν τη φράση, δηλαδή, «η εξαίρεση επιβεβαιώνει τον κανόνα»! Ωστόσο, αυτό που συνέβη στο Καραϊσκάκη ξεπερνά και το παράδοξο!

Ακόμα δημιουργεί και σπαταλά ευκαιρίες ο Ολυμπιακός, παρότι ο Ελβετός διαιτητής σφύριξε τη λήξη, την ώρα που ο ΠΑΟΚ άρπαξε τη χρυσή νίκη και στρογγυλοκάθισε στην κορυφή χωρίς να… σκοράρει!

Έγραφα το πρωί της Κυριακής (και εξηγούσα) γιατί ο συγκεκριμένος αγώνας θα ήταν… 6ποντος (της έννοιας που έχουν τέτοια ματς προς το φινάλε του πρωταθλήματος), αν και βρισκόμαστε μόλις στο 1/6 του πρωταθλήματος!

Και είναι τελικώς για τον δικέφαλο του βορρά, που ντούμπλαρε τις νίκες σ’ αυτό το σερί των κολλητών ντέρμπι μεταξύ των τριών(;) ομάδων οι οποίες θα διεκδικήσουν τον τίτλο! Τις ντούμπλαρε κιόλας όχι με κάποια από τις καλές στιγμές του, αλλά με ένα αξέχαστο αυτογκόλ που θα περάσει στο πάνθεον της ποδοσφαιρικής ιστορίας ως ένα από τα πιο αστεία που σημειώθηκαν ποτέ και με πρωτοφανή απώλεια ευκαιριών του αντιπάλου του κατόπιν…

Διαβάστε περισσότερα εδώ