Συνέντευξη Τύπου σε χρόνο ρεκόρ, κάτι περισσότερο από τρία λεπτά και μάλιστα σε περίεργη ώρα, στις 8.30πμ (τοπική) ήταν το… καψόνι του Ζοζέ Μουρίνιο στους εκπροσώπους του Τύπου για την κριτική που δέχεται με αφορμή τα άσχημα αποτελέσματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο Μουρίνιο έκανε μία γενική τοποθέτηση για το παιχνίδι του Σαββάτου με τη Νιούκαστλ και στη συνέχεια απάντησε σχεδόν μονολεκτικά σε ελάχιστες ερωτήσεις.

Ο Πορτογάλος τεχνικός παραδέχτηκε ότι η Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να μείνει χωρίς νίκη στο Ολντ Τράφορντ για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι. Η τελευταία φορά που συνέβη αυτό ήταν το 1999.

«Γνωρίζουμε ότι για να βελτιώσουμε τη θέση μας πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και έχουμε απέναντι μας μία ομάδα που επίσης τους έχει ανάγκη. Η Νιούκαστλ έχει έχει έναν πολύ καλό προπονητή και είναι πάντα σωστά οργανωμένη σε παιχνίδια κόντρα σε ομάδες που είναι ψηλά στη βαθμολογία», είπε ο Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ρωτήθηκε γιατί παρουσιάζει αυτή την εικόνα η Γιουνάιτεντ και απάντησε «για διάφορους λόγους», αρνήθηκε όμως να διευκρινίσει ποιοι είναι αυτοί.