Η Κάθριν Μαγιόρκα κατήγγειλε και δημόσια τον Κριστιάνο Ρονάλντο ότι την βίασε το 2009 και εξαγόρασε κατόπιν τη σιωπή της, η αστυνομία τους Λας Βέγκας αποφάσισε να ανοίξει την υπόθεση και το ντόμινο των συνεπειών άρχισε…

Οι χορηγοί του Πορτογάλου σούπερ σταρ αρχίζουν να εκφράζουν τη δυσαρέσκεια τους για τους δικαστικούς μπελάδες, ενώ η EA Sports, η εταιρεία που δημιούργησε το βιντεοπαιχνίδι FIFA 19 (στο οποίο κοσμεί το εξώφυλλο ο Ρονάλντο), έσπευσε να «εξαφανίσει» τον Πορτογάλο άσσο.

Η εταιρεία έχει αφαιρέσει ήδη τη φωτογραφία του σούπερ σταρ της Γηραιάς Κυριάς τόσο από την ιστοσελίδα της όσο και από τους λογαριασμούς της στα social media.

Μάλιστα, η EA Sports στην ανακοίνωση της αναφέρει: «Έχουμε δει την ανησυχητική αναφορά γύρω από τις κατηγορίες για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τις εξετάζουμε εξονυχιστικά. Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και περιμένουμε από τους αθλητές να φέρονται με τρόπο σύμφωνο με τις αξίες της EA».

Παράλληλα, η Nike, η αθλητική εταιρία που έχει τον Κριστιάνο Ρονάλντο ως ένα από τα βασικά αστέρια της από το 2003, εξέφρασε επίσης τις επιφυλάξεις της, σύμφωνα με την Daily Mail. Να σημειώσουμε πως το 2016 ο Πορτογάλος υπέγραψε με τη Nike , μία συμφωνία εφ΄όρου ζωής, σύμφωνα με την οποία θα έχει αποδοχές που θα αγγίζουν το ένα δισ. δολλάρια! Τέτοια συμφωνία έχει υπογράψει μόνο με τον Μάικλ Τζόρνταν και τον ΛεΜπρον Τζέιμς.