Ο Πέδρο Μαρτίνς ήρθε στον Ολυμπιακό με στόχο να δημιουργήσει μια δυνατή ομάδα και να επαναφέρει τους Ερυθρόλευκους στο δρόμο των επιτυχιών.

Ο Πορτογάλος τεχνικός κατάφερε μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να παρουσιάσει μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα, η οποία ξεπέρασε με σχετική ευκολία τον σκόπελο των προκριματικών του Europa League και ξεκίνησε εντυπωσιακά το πρωτάθλημα, έχοντας 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Μέχρι στιγμής, ουσιαστικά, το μόνο «μελανό» σημείο είναι η ήττα από τον ΠΑΟΚ, η οποία σημειωτέων προήλθε από αυτογκόλ! Στο ματς με τον Δικέφαλο μάλιστα οι Ερυθρόλευκοι κατά γενική ομολογία ήταν πολύ καλύτεροι από τους Ασπρόμαυρους και δημιούργησαν δεκάδες φάσεις στα καρέ του Πασχαλάκη, αλλά ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια. Ο Πέδρο Μαρτίνς δουλεύει πολύ σκληρά στις προπονήσεις και αυτό φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο, με την ομάδα να έχει αποκτήσει και πάλι νοοτροπία νικητή.

Η εικόνα του Ολυμπιακού έχει βελτιωθεί αισθητά σε σχέση με την περσινή σεζόν, ωστόσο, υπάρχουν ορισμένοι που κριτικάρουν τον Πορτογάλο για τις «καθυστερημένες», όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, αλλαγές του. Μετά την ήττα από την Μίλαν, πολλοί τον κατηγόρησαν ότι άργησε να παρέμβει από τον πάγκο και η κατάληξη της αναμέτρησης θα μπορούσε να ήταν διαφορετική αν είχε κάνει πιο νωρίς τις αλλαγές.

Διαβάστε περισσότερα εδώ