Το γκολ του Αλέξις Σάντσες στο 90′ έσωσε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από ένα αρνητικό ρεκόρ, καθώς θα έμεινε για πέμπτο συνεχόμενο ματς χωρίς νίκη στο Ολντ Τράφορντ, ύστερα από 28 χρόνια.

Η Γιουνάιτεντ, νίκησε 3-2 τη Νιούκαστλ, αφού πρώτα είδε το φάσμα της ήττας να πλανάται πάνω από το Ολντ Τράφορντ και τον Ζοζέ Μουρίνιο να προσπαθεί να συμμαζέψει ό,τι μπορούσε.

Στο πρώτο δεκάλεπτο, η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ είχε πετύχει δύο γκολ με τους Κένεντι (7′) και Μούτο (10′), οι οποίοι εξέθεσαν την άμυνα της Γιουνάιτεντ και ανάγκασαν τον Μουρίνιο στην πρώτη αλλαγή πριν συμπληρωθούν είκοσι λεπτά αγώνα (Μάτα αντί Μπαϊγί).

Να σημειώσουμε ότι δύο γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο η Γιουνάιτεντ δέχτηκε για τελευταία φορά την Πρωτοχρονιά του 1992 από την ΚΠΡ, από την οποία τελικά είχε ηττηθεί 4-1.

Η Νιούκαστλ απείλησε μάλιστα και με άλλα γκολ, και μάλιστα στο 34′ ο Ντε Χέα είχε εξαιρετική επάμβαση σε κεφαλιά του Μούτο. Η Γιουνάιτεντ πλησίασε στο γκολ στο 22′ (κεφαλιά του Ράσφορντ άουτ), ενώ αύξησε την πίεση στο β’ μέρος με την είσοδο και του Φελαϊνί. Ο τερματοφύλακας της Νιούκαστλ, Ντομπράβκα είδε δύο απολτελεσματικές επμβάσεις, ωστόσο στο 70′ νικήθηκε από τον Μάτα σε εκτέλεση φάουλ. Η Γιουνάιτεντ συνέχισε να πιέζει και επτά λεπτά αργότερα ισοφάρισε με τον Μαρσιάλ.

Το γκολ της νίκης, σημείωσε στο 90′ ο Αλέξις Σάντσες, ο οποίος είχε αντικαταστήσει στο 67′ τον Ράσφορντ.