Στο μαξιλαράκι ασφαλείας της νέας διακοπής. Με μπόλικες… εθνικές απουσίες που αυτομάτως κάνουν την εβδομάδα «ιδιαίτερη» στον Ρέντη, αλλά κυρίως με εκείνο το αίσθημα του ανικανοποίητου που στρογγυλοκάθισε στη διάθεση όλων των εμπλεκομένων.

Διότι είναι μια πραγματικότητα πως ο Ολυμπιακός αυτό τη δεύτερη «ειδική διαδρομή», στα ματς που του προέκυψαν από τις 16 του Σεπτέμβρη μέχρι προχθές, μπορεί ποδοσφαιρικά σε μεγάλο βαθμό να την «ευχαριστήθηκε», δεν μπόρεσε όμως στο ανταλλακτήριο των βαθμών να βρει την ανάλογη ισοτιμία. Πήρε λιγότερα από όσο… έπαιξε και όπως είναι αναπόφευκτο αυτό δεν αρέσει σε κανέναν.

Οι νίκες με Αστέρα, Πανιώνιο, Λεβαδειακό (κύπελλο) και οι εξαιρετικές εμφανίσεις με Μπέτις, ΠΑΟΚ, Μίλαν ακόμη και η απολύτως εύστοχη τακτική προσέγγιση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ δεν μεταφράστηκε στους βαθμούς που θα έπρεπε.

Και αυτό είναι κάτι που φυσικά οι Ερυθρόλευκοι θα το πάρουν μαζί τους στον «επόμενο γύρο» θέλοντας να… μαζέψουν τη χασούρα τους. Στην επόμενη διαδρομή που περιλαμβάνει (21/10-11/11) τις αναμετρήσεις με ΟΦΗ (εκτός), Απόλλωνα (εντός), Άρη (εκτός) Παναθηναϊκό (εντός) για την Σούπερ Λιγκ. Τα ματς με τη Ντουντελάνζ για το Γιουρόπα, και την αναμέτρηση κυπέλλου με την Παναχαϊκή (εκτός).

Διαβάστε περισσότερα εδώ