Πρώτη φετινή απώλεια (εάν μπορεί να θεωρηθεί τέτοια) για τον Παναθηναϊκό αυτή στον αγώνα της Τρίπολης και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι στην συνείδηση του κόσμου της ομάδας, ήταν η πιο ανώδυνη ισοπαλία των τελευταίων ετών. Το τριφύλλι έχει αντιστρέψει τελείως το αρνητικό κλίμα που επικρατούσε γύρω από την ομάδα στην αρχή της σεζόν, ενώ πλέον μπορεί να ατενίζει με μεγάλη αισιοδοξία το μέλλον.

Οι πράσινοι λοιπόν, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, παραμένουν αήττητοι στην Super League μέχρι στιγμής, μετρώντας 5 νίκες και 1 ισοπαλία, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις έχουν συνδυάσει θέαμα και ουσία, παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο.

Αυτή η απροσδόκητα καλή πορεία της ομάδας μέχρι τώρα, είναι ικανή να κάνει τους φίλους της ομάδας να ξεχάσουν την περσινή χρονιά-εφιάλτη πολύ γρήγορα. Δεν χρειάζεται να δει κάποιος τους αγώνες της ομάδας σε αυτό το διάστημα για να το καταλάβει, καθώς οι αριθμοί αντικατοπτρίζουν την κάκιστη συνολική εικόνα που έδειξε στο περασμένο πρωτάθλημα. Εάν πάλι, μπουν σε σύγκριση με τους αντίστοιχους φετινούς, διαπιστώνεται εύκολα η πολύ καλή δουλειά που γίνεται εδώ και 4 μήνες στην ομάδα, αλλά και η χαοτική διαφορά σε σχέση με πέρσι.

Διαβάστε περισσότερα εδώ