Η συμμετοχή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στην προπόνηση της Εθνικής ομάδας, μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, ήταν το «νέο» της ημέρας στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Η ελληνική ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία για τον αγώνα με την Ουγγαρία την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Nations League, χωρίς άλλα προβλήματα και είναι πια στην κρίση του ομοσπονδιακού προπονητή Μίχαελ Σκίμπε αν θα συμπεριλάβει τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού στην αποστολή.

Από εκεί και ύστερα, με βάση και την εικόνα της έως τώρα προετοιμασίας, κάτω από την εστία θα είναι ο Μπάρκας, δεξιά και αριστερά στην άμυνα Μπακάκης και Γιαννούλης αντίστοιχα, ενώ στα στόπερ παραμένουν αμετακίνητοι Μανωλάς και Παπασταθόπουλος.

Ο Ζέκα επιστρέφει στη μεσαία γραμμή για να δώσει χιλιόμετρα και πίεση στον αντίπαλο, ενώ η άλλη θέση στα αμυντικά χαφ διεκδικείται από Κουρμπέλη και Μπουχαλάκη. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Μήτρογλου, πίσω του ο Φορτούνης και στα «φτερά» Μπακασέτας και Πέλκας.