Η Ιταλία έκανε την καλύτερη εμφάνισή της από την ημέρα που στον πάγκο της κάθισε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, όμως πρόβλημα ήταν το γκολ και λίγο να το πληρώσει στο Χορζόφ απέναντι στην Πολωνία, την οποία τελικά νίκησε 1-0 με γκολ του ακραίου αμυντικού της Κριστιάνο Μπιράγκι, στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων!

Στο πρώτο ημίχρονο η κυριαρχία της «σκουάντρα ατζούρα» ήταν ολοκληρωτική, αλλά η τύχη και η ικανότητα του Σέζνι δεν επέτρεψαν στους παίκτες του Μαντσίνι να πανηγυρίσουν ούτε μια φορά, όπως θα δικαιούνταν. Οι Ιταλοί έπαιξαν στο μισό γήπεδο την ομάδα του Γέρζι Μπρέζεκ, αλλά μόλις στο 1ο λεπτό ο Ζορζίνιο «σημάδεψε» το δοκάρι, για να τον μιμηθεί ο Ινσίνιε στο 30΄ κι ενώ ευκαιρίες έχασαν επίσης οι Φλορέντσι, Κιελίνι, Ζορζίνιο.

Στο δεύτερο μισό και βλέποντας ότι το πρόβλημα βρισκόταν στη μεσαία γραμμή του, που αδυνατούσε να κοντρολάρει το ρυθμό, ο Πολωνός εκλέκτορας άλλαξε μόλις στο 46΄ Ζιμάνσκι και Λίνετι με τους Γκροσίτσκι – Μπλαστζικόφσκι. Μια κίνηση που είχε αποτέλεσμα, αφού η Πολωνία κατάφερε να μειώσει την πίεση που δεχόταν, ενώ βρήκε και χώρους για αντεπιθέσεις αλλά οσάκις χρειάστηκε, ο Ντοναρούμα δήλωσε «παρών», για να «χτυπήσει» τελικά ο Μπιράγκι στο τέλος.

Με γκολ του Τομέρ Χεμέντ στο 8ο λεπτό και Ντία Σαμπά στο 83΄, το Ισραήλ νίκησε 2-0 στο «Turner Stadium Be’er Sheva» την Αλβανία και τέθηκε επικεφαλής στον 1ο όμιλο της League C, αφήνοντας τρίτους και τελευταίους τους αντιπάλους τους. Οι παίκτες του Άρη, Μίγκιεν Μπάσα και Μερτζίμ Μαβράι ήταν βασικοί, με τον πρώτο να αντικαθίσταται στο 46΄ από τον Λιλάι, ενώ ο Άντι Λίλα του ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε στον πάγκο.

Στον 4ο όμιλο της ίδιας Λίγκας, το Μαυροβούνιο πέρασε σαν σίφουνας από το Βίλνιους νικώντας με 4-1 τη Λιθουανία και ανεβαίνοντας στη δεύτερη θέση, ένα βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Σερβία. Οι Μαυροβούνιοι τελείωσαν το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο προηγήθηκαν με 3-0.