Δυο διαφορετικές όψεις του Ερμή, το τετράγωνο με τον Άρη και το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, το τριήμερο που διανύουμε  (19 ως 21/10), φέρνουν δυσκολία στην επικοινωνία με τους γύρω μας, με αποτέλεσμα ώρες ώρες να μην μπορούμε να συμφωνήσουμε ούτε για τα βασικά. Για να μη δημιουργήσετε τριγμούς στις σχέσεις σας αλλά και για να αποφύγετε εντάσεις, νεύρα, παρεξηγήσεις, ασυνεννοησία και συγκρούσεις, φροντίστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Επίσης, καλό είναι να αποφύγετε συζητήσεις για θέματα που μπορεί… ρίξουν λάδι στη φωτιά. Τώρα αν δεν γίνεται αλλιώς φροντίστε να είστε διαλλακτικοί, και να σκέφτεστε διπλά πριν βιαστείτε να εκφράσετε την όποια αντίρρηση ή αντίθετη άποψη, ώστε να γίνει απολύτως κατανοητό αυτό που θέλετε να πείτε.  Ακόμη, φροντίστε να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας.

Από τη διπλή δυσαρμονική όψη του Ερμή επηρεάζονται κυρίως Ταύροι, Λέοντες και Σκορπιοί, οι οποίοι θα γλιτώσουν από εντάσεις εάν φροντίσουν στις επαφές τους να κρατήσουν τις ισορροπίες, ακόμα και αν νιώσουν να προκαλούνται.

Έτσι, ή αλλιώς φροντίστε να αποφορτιστείτε, με όποιο τρόπο τα καταφέρνετε, μέσω της άθλησης, πραγματοποιώντας μια μικρή απόδραση ή μια έξοδο με τους δικούς σας και όποιον άλλο νομίζετε, ώστε να απολαύσετε  τις ηλιόλουστες φθινοπωρινές ημέρες, που διάγουμε, δεδομένου ότι από Δευτέρα έρχεται και βαρομετρικό χαμηλό! Κατά τα λοιπά σήμερα Παρασκευή:

Κριέ η ημέρα ενδείκνυται για δημόσιες σχέσεις και δικτύωση με άτομα τα οποία σας συνδέουν κοινά ενδιαφέροντα.

Ταύρε  ευνοείσαι στις πρωτοβουλίες, ακόμη και αν είναι ασυνήθιστες.

Δίδυμε η αυξημένη κοινωνικότητά σου ευνοεί (τι άλλο) νέες γνωριμίες και ενδιαφέροντα.

Καρκίνε εάν κάτι το θέλεις πολύ κάνε το βήμα που θα σε φέρει πιο κοντά στον στόχο σου.

Λέοντα προσελκύεις σημαντικούς ανθρώπους, οι οποίοι μπορεί να σε βοηθήσουν στα σχέδιά σου.

Παρθένε μπορείς να οργανώσεις ακόμη και το… χάος.

Ζυγέ αξιοποίησε τη φυσική σου γοητεία και διπλωματία για να επιτύχεις τους στόχους σου.

Σκορπιέ ήρθε η ώρα για τις αλλαγές που επιθυμείς. Προχώρα.

Τοξότη μην το παρακάνεις με τα πικάντικα!

Αιγόκερε το χρήμα είναι για να… γυρίζει.

Υδροχόε εξακολουθείς να κινείσαι σε τρελούς ρυθμούς.

Ιχθύ μείνε και λίγο μόνος σου να σκεφτείς.