Μια νόστιμη, θρεπτική, πολύχρωμη σαλάτα, με φρούτα του φθινοπώρου, που μπορείτε να φάτε όλες τις ώρες της ημέρας και αντί για γλυκό, καθώς και μας γλυκαίνει και μας κρατά μακριά από τη ζάχαρη.
Υλικά
3 ρόδια
1 μήλο
2 ακτινίδια
1 τσαμπί σταφύλι της αρεσκείας σας
2 αχλάδια
3 πορτοκάλια
μισός λωτός
Εκτέλεση
Στίβετε τα πορτοκάλια ή τα ρόδια και κρατάτε στην άκρη τον χυμό τους. Τα υπόλοιπα φρούτα αφού τα πλύνετε, τα καθαρίσετε, τα κόβετε σε μικρά κομμάτια, και τα ρίχνετε μέσα στο χυμό. Η φρουτοσαλάτα θα έχει χρώμα πορτοκαλί εάν στίψετε τα πορτοκάλια ή χρώμα μωβ εάν στίψετε τα ρόδια. Εχει χαμηλά λιπαρά και μπορεί να φαγωθεί από όλη την οικογένεια ως κολατσιό ή ως απογευματινό σνακ ή ως δείπνο, με τη συνοδεία τυριού, αλλά και γιαουρτιού, στο οποίο μπορείτε να βάλετε και δυο κουταλιές μέλι.